Στέλιος Ρόκκος: Παίζω συνέχεια με τη φωτιά – Μπαίνω συχνά στο νοσοκομείο (VIDEO)

10/07/2019 05:00
|
THESTIVAL TEAM

Στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και στην Ναταλία Γερμανού παραχώρησε συνέντευξη ο Στέλιος Ρόκκος.

Ο τραγουδιστής μίλησε για όλους και για όλα στην παρουσιάστρια, όπως για την καριέρα του, αλλά και για την οικογένεια του.

«Δεν υπάρχει ίσιος δρόμος στη μουσική, είναι θέμα γούστου. Πρέπει να παίζουν όλα μπάλα και αναλόγως τις περιστάσεις να ντύσουν μουσικά τη μέρα μας. Ακούω όλα τα στιλ μουσικής αρκεί να είναι καλοπαιγμένη και εμπνευσμένη! Πλήττω αφόρητα όταν ακούω τον εαυτό μου και στον ελεύθερο χρόνο μου με αποφεύγω! Είναι πολύ προσωπικό κομμάτι το “Έμεινα εδώ”, είναι κομμάτι αλήθειας! Παρακαλούσα τον διευθυντή της Universal να μου κάνει το χατίρι να το βάλει στο CD Single. Είχε δίκιο γιατί τότε δεν ακούστηκε ποτέ! Ο ένας με τον άλλον το έκαναν γνωστό και πλέον έχει άπειρες προβολές. Γενικά είμαι σκληρός άνθρωπος και ο τρόπος που έχω βρει για να βγάζω τις ευαισθησίες μου είναι η μουσική. Παίζω συνέχεια με τη φωτιά, δεν με άλλαξε τώρα. Οπότε πας στο νοσοκομείο ακόμα και για γνωστό σου, αναθεωρείς για τα πράγματα που αγχώνεσαι. Όταν είσαι ζωντανός άνθρωπος, γεμάτος ενεργεία, έχεις αγνοία κινδύνου και πέφτεις με τα μούτρα σε όλα! Μπαίνω συχνά στο νοσοκομείο και κάθε φορά φωνάζω που είναι ο ράφτης μου. Θεωρώ ότι τα παιδιά μου αυτό που έχουν πάρει από μένα είναι να λένε πάντα την αλήθεια.

Ο γιος μου ο Δημήτρης, είναι μαζί μου στις συναυλίες και τον θαυμάζω για το ταλέντο του. Στα ραδιόφωνα επικρατεί πλέον μια πιο “μαγαζάτη” κατάσταση! Πολλές φορές όμως έχεις την ανάγκη ως δημιουργός να βγάλεις κάτι άλλο! Αποκλείεται να δείξεις μια φωτογραφία μου με την Λελέ στο εξωτερικό και να μην πουν ότι είναι για τα λεφτά μαζί μου. Δεν έχει χιούμορ η γυναίκα μου. Λες κάτι έξυπνο και δεν γελάει! Τα έκανα θάλασσα συνήθως στα κοσμικά γιατί φαίνομαι ψεύτικος, έχω συνηθίσει αλλιώς! Διεκδικούν την κυβέρνηση άνθρωποι που θα έπρεπε να τους απαγορευτεί η είσοδος στη Βουλή! Πρέπει να απαγορευτούν τα παραμύθια στα παιδάκια γιατί μετά μας αρέσουν οι παραμυθατζήδες. Υπάρχει κόσμος που ζει πάρα πολύ στερημένα και άσχημα! Υπάρχουν σε όλα τα κόμματα καλά μυαλά και πιστεύω πρέπει να γίνει κάτι οικουμενικό! Ζούμε σε μια εποχή που είναι δύσκολο να είσαι φτωχός!»