”Έκανα τουλάχιστον 30 δοκιμαστικά για να καταφέρω να πάρω το ρόλο στο σίριαλ του Mega”

27/05/2015 15:35
|
THESTIVAL TEAM

Όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στο περιοδικό ”ΟΚ” στο πρώτο της ρόλο, αλλά και τον ρόλο που απογείωσε την καριέρα της.

Είναι αλήθεια ότι τον πρώτο ρόλο σου τον πήρες όταν βρέθηκες κατά λάθος στο γραφείο όπου έκανε οντισιόν ο Χάρης Ρώμας;

«Ναι, συνόδευα μία συμφοιτήτρια μου από τη σχολή που είχε μάθει ότι ο Χάρης Ρώμας αναζητούσε μία εύσωμη κοπέλα για το Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο. Ουσιαστικά πήγα μαζί της γιατί ήθελα απλώς να αφήσω ένα βιογραφικό στην εταιρεία παραγωγής ώστε να με έχουν υπόψη τους για οτιδήποτε άλλο προέκυπτε. Όταν φτάσαμε εκεί, προς απογοήτευση της φίλης μου, της είπε ότι ο συγκεκριμένος ρόλος είχε δοθεί. Την ώρα που ετοιμαζόμασταν να φύγουμε, μου λέει ο κ. Ρώμας: «Εσύ ίσως να έκανες για το ρόλο της Δόμνας. Θες να κάνεις ένα δοκιμαστικό;». «Εννοείται» του απάντησα και, παρόλο που το συνεργείο είχε φύγει, έβαλε μόνος του τις κάμερες σε λειτουργία και μου ζήτησε να διαβάσω το κείμενο. Την επόμενη μέρα με πήραν τηλέφωνο και μου ζήτησαν να περάσω από την εταιρεία παραγωγής. Κι ενώ πίστευα ότι με ήθελαν για μια δεύτερη ακρόαση, βρέθηκα να διαπραγματεύομαι τον μισθό μου, γιατί ο Χάρης Ρώμας είχε αποφασίσει να δώσει σε εμένα το ρόλο.

Στη «Ζωή της άλλης» πρέπει να έκανα 30 δοκιμαστικά, μέχρι τελικά να μου πουν ότι θα παίξω την Ξένια. Αφού από ένα σημείο και μετά νόμιζα ότι με κορόιδευαν. Στις τελευταίες οντισιόν ήμασταν μαζί με την Ευδοκία Ρουμελιώτη και δοκιμάζαμε εναλλάξ τους ρόλους της Ελπίδας και της Ξένιας. Εκ των υστέρων έμαθα ότι το MEGA δε με ήθελε – και δικαιολογημένα – γιατί ήταν δύσκολο να εμπιστευτούν πρωταγωνιστικό ρόλο καθημερινής σειράς σε μία ηθοποιό που δεν ήταν γνωστή», τόνισε η Αθηνά Οικονομάκου.