Ξέσπασε σε κλάματα ο Τάσος Ξιαρχό: Με βίασε στα έξι κι οι γονείς μου δεν με βοήθησαν καθόλου (video)

|
THESTIVAL TEAM

Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε ο Τάσος Ξιαρχό στο The 2Night Show, όπου μίλησε για τον βιασμό που βίωσε σε μικρή ηλικία αλλά και για την αδιάφορη στάση που κράτησαν οι γονείς του προς τον ίδιο.

«Έχω μια ανάμνηση από την παλιά μου γειτονιά. Περνώντας από ένα χωράφι μου ήρθε μια σφαλιάρα με μια σκηνή, που αργότερα έγιναν τρεις με ένα αγόρι κοντά στην ενηλικίωση. Με βίασε, ήταν της γειτονιάς. Εκεί είχε μόνο λίγα σπίτια και χωράφια. Πριν από λίγες ημέρες με όλα αυτά που αποκαλύφθηκαν στην τηλεόραση και σκαλίζοντας το παρελθόν, μου ήρθαν κι άλλα πράγματα, όπως ότι μου έκλεινε το στόμα για να μην ακουστώ.

Ποτέ δεν με βοήθησαν οι γονείς μου ή να με σώσουν από κάτι άλλο. Η μητέρα μου είχε την ανάγκη της επιβίωσης να μην φάει ξύλο κι ο μπαμπάς μου ήταν εθισμένος στο ποτό. Στην ηλικία των 6 δεν καταλαβαίνεις αυτό το συναίσθημα επαφής που σου συνέβη… Οι γονείς μου το έμαθαν όταν το είπα δημόσια, ποτέ δεν με ρωτούσαν αν είμαι καλά… Πάντα το γυρνώ στην πλάκα για να εκμηδενίσω μία κατάσταση. Οι γονείς γενικά δεν ρωτούν αν τα παιδιά τους είναι καλά. Να ρωτήσεις στο ουδέτερο, στο άκυρο;».

“Πήγα σε ένα βρώμικο μέρος με γνωστό κύριο και ρωτούσαν πόσο κοστίζω”

Ο ίδιος, αποκάλυψε και την τραυματική εμπειρία που είχε με γνωστό άνθρωπο από τον χώρο του θεάματος με αφορμή μία δημοσίευση που είχε κάνει πρόσφατα στο Instagram.

Ορμώμενος και από τις πρόσφατες καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για σεξουαλική παρενόχληση, δήλωσε: «Βιασμός δεν είναι μόνο σεξουαλικός, λεκτικός. Είναι και να φυτέψεις ένα μικρό σπόρο σε έναν εγκέφαλο, όπου κουβαλά ένα δέντρο με πολλές ατασθαλίες κι απωθημένα… Αυτό που είδαν τα μάτια μου εκείνο το βράδυ, κάποιος άλλο μπορεί να κυλούσε… Θα πω μόνο αυτό. Όταν σε δείχνουν με το δάχτυλο και σου λένε πόσο κάνεις είναι πολύ άσχημο. Πήγα σε ένα χώρο με ένα άνθρωπο που γνωρίζετε μάλλον. Ένιωθα σοκαρισμένος με αυτό που έβλεπα. Και ένας μεγάλος κύριος ρώτησε το μπάρμαν. Ο νεαρός πόσο κάνει; Βρέθηκα σε ένα χώρο σε ένα μπαρ στην Πατησίων, πολύ βρώμικο μέρος.

Ήμουν από τους λίγους ενήλικες… Αυτό έγινε 10 χρόνια πριν. Είμαι πονηρεμένος κι έφυγα. Μου είπε πάμε μια βόλτα κι ήταν χειριστικός. Αυτός που με πήγε ήταν ένας άνθρωπος που θαυμάζω και τον θεωρώ αξιόλογο, μπορείς να σε μαγνητίσει και να σε ζαλίσει… Τα υπόλοιπα αγόρια εκεί με είδαν σαν απειλή. Επειδή ήμουν λευκός. Υπάρχουν βρώμικα μυαλά και βρώμικα μέρη. Οι πελάτες είναι Έλληνες ή Ευρωπαίοι μεγάλης ηλικίας, αηδιαστικοί κι αυτή είναι μία από τις περιπτώσεις που λέω».

Δείτε το βίντεο: