Ξάνθη: 12χρονος είπε τα κάλαντα και έδωσε τα χρήματα σε φιλοζωική οργάνωση

|
THESTIVAL TEAM

Σε μία άκρως συγκινητική και αξιέπαινη ενέργεια προχώρησε ένας 12χρονος στην Ξάνθη, που επέλεξε να πει τα κάλαντα, παραμονή των Χριστουγέννων, για να στηρίξει τα αδέσποτα της περιοχής.

Πρόκειται για τον μικρό Άγγελο ο οποίος πήρε το τρίγωνό του και ξεχύθηκε στους δρόμους της πόλης, αναρτώντας μάλιστα και ένα «σημείωμα» στην μπλούζα το στο οποίο έγραφε «λέω τα κάλαντα και βοηθάω τα σκυλάκια της Ξάνθης», σύμφωνα με το xanthinea.gr.

Από τα κάλαντα κατάφερε να δωρίσει το ποσό των 100 ευρώ στη φιλοζωική οργάνωση «Αδεσποτούλια Ξάνθης», η οποία σε ανάρτησή της αναφέρει:

«Το ομορφότερο μήνυμα των ημερών. Ο 12 χρόνος Άγγελος την παραμονή Χριστουγέννων βγήκε και είπε τα κάλαντα για έναν συγκεκριμένο σκοπό. Από τα χρήματα που θα συγκέντρωνε να δώσει 100 ευρώ στο καταφύγιο μας, Αδεσποτούλια Ξάνθης. Μάλιστα στη μπλούζα του είχε καρφιτσώσει και το σημείωμα της φωτογραφίας! Ευχαριστούμε πολύ Άγγελε, είμαστε ευγνώμον και υπερήφανοι για σένα και τους γονείς σου. Είσαι ο άγγελος του καταφύγιου και των παιδιών μας εκεί». 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.