Πάτρα: Μπαίνουν στο νοσοκομείο αναφοράς για κορωνοϊό για να εξυπηρετηθούν σε γκισέ τράπεζας (φωτο)

03/12/2020 11:55
|
THESTIVAL TEAM

Μέσα στο νοσοκομείο αναφοράς για κορωνοϊό στην Πάτρα και ειδικότερα την περιοχή του Ρίου αναγκάζονται να μεταβαίνουν και να περιμένουν στην ουρά, κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής που θέλουν να εξυπηρετηθούν από το γκισέ, χωρίς να πρέπει να κάνουν αρκετά χιλιόμετρα μακρυά από την περιοχή τους.

Το Ρίο σύμφωνα με το thebest.gr, είχε 4 υποκαταστήματα τραπεζών ( 2 Πειραιώς στο Πανεπιστήμιο και στο νοσοκομείο και επίσης ένα υποκατάστημα της Εθνικής και της Alpha στην αγορά). Τα 3 από τα 4 έκλεισαν το διάστημα μετά την πρώτη καραντίνα. Το ΑΤΜ που εξυπηρετούσε μέσα στο Πανεπιστήμιο Πατρών έκλεισε την περασμένη Παρασκευή. Αρχικά υπήρχε μεγάλη ανησυχία ακόμη και για την διαθεσιμότητα σε ΑΤΜ σε λογικές αποστάσεις για τους πολίτες του Ρίου.

Από τον Αύγουστο και μετά όμως επανήλθαν τα ΑΤΜ της Alpha (στον Ανδρικόπουλο επισης) και της Εθνικής (στον Παναγιωτακόπουλο, μαζί με της Πειραιώς) και πλέον υπάρχουν ΑΤΜ που εξυπηρετούν στο Ρίο!

Το πρόβλημα ωστόσο παραμένει σε ότι αφορά στα υποκαταστήματα τραπεζών που μπορούν να εξυπηρετήσουν στον γκισέ. Το μοναδικό που παραμένει στο Ρίο είναι αυτό της Πειραιώς μέσα στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο.