Δημήτρης Λιγνάδης: “Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως θα αθωωθεί” υποστηρίζει ο Αλέξης Κούγιας (video)

|
ΝΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, μίλησε στο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Ράνια Τζίμα, για την υπόθεση του ηθοποιού – σκηνοθέτη.

Ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε αναλυτικώς τόσο στο υπόμνημα της απολογίας του καλλιτέχνη όσο και σε όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το υπόμνημα με λεπτομέρειες και αδιάσιστα στοιχεία κατακρεμνίζει εντελώς την οποιαδήποτε αμφιβολία και για τις δύο πράξεις. Την πράξη του Αυγούστου του 2010 που από τις αρχές του μήνα υπάρχουν εισιτήρια, διαμονές σε ξενοδοχεία στην Αίγυπτο που αποδεικνύουν ότι είναι καταφανές ψέμα αυτό που ισχυρίζεται ο φερόμενος ως βιαστής. Επίσης, με την επιστροφή του από την Αίγυπτο, αναχώρησε αμέσως για πρόβες στην Επίδαυρο όπου έπαιζε τον Πλούτο και ήταν πρωταγωνιστής».

«Όσον αφορά στην πράξη του 2015 από φωτογραφίες, από μαρτυρίες δεκάδων ανθρώπων και αυτά τα κατέθεσε για τεσσερισήμι ώρες ο κ. Λιγνάδης» πρόσθεσε ο γνωστός ποινικολόγος για την υπόθεση Δημήτρης Λιγνάδης. «Θα είναι άδικο μετά από όλον αυτόν τον ορυμαγδό και όταν έχετε μπροστά σας το υπόμνημα που αιτιολογεί, λέξη προς λέξη, στιγμή προς στιγμή, με αδιάσειστα στοιχεία ότι αυτό που λέει είναι αλήθεια δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο άνθρωπος αυτός θα αθωωθεί στο δικαστήριο».