Δ. Ωραιοκάστρου: Νέο μήνυμα ζωής έστειλαν εθελοντές αιμοδότες

|
THESTIVAL TEAM

Νέο μήνυμα ζωής έστειλαν το πρωί της Κυριακής δεκάδες εθελοντές αιμοδότες, που συμμετείχαν στην αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος Ωραιοκάστρου, σε συνεργασία με το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο».

Η αιμοδοσία διοργανώθηκε από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ωραιοκάστρου και υλοποιήθηκε με την υποστήριξη των υπαλλήλων της Υπηρεσίας του Δήμου από κινητό συνεργείο του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο» στις εγκαταστάσεις του Δημαρχείου Ωραιοκάστρου.

«Ευχαριστούμε τους αιμοδότες μας που κινητοποιούνται άμεσα και συμμετέχουν στις αιμοδοσίες που διοργανώνουμε. Θέλουμε να μεταδώσουμε σε όλους το μήνυμα της σημασίας της εθελοντικής αιμοδοσίας και να βοηθήσουμε να αυξηθεί ο αριθμός των αιμοδοτών. Ευχαριστούμε τους υπαλλήλους της Κοινωνικής Υπηρεσίας που υποστήριξαν τη δράση, το προσωπικό και την διοίκηση του νοσοκομείου ”Θεαγένειο”, που συνέβαλαν για ακόμη μία φορά στην υλοποίηση της αιμοδοσίας με επιτυχία», ανέφερε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.