Σε κλίμα έντασης το μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Σε κλίμα συγκίνησης και έντασης πραγματοποιείται αύριο Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, στο χωριό Βουλιαράτες, το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα που έπεσε νεκρός από τα πυρά της αλβανικής αστυνομίας.

Στην οικογένεια του 35χρονου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN TV, επικρατεί οργή. Κι αυτό γιατί έναν χρόνο μετά δεν υπάρχει ακόμη επίσημο πόρισμα για το τι ακριβώς συνέβη.

Σύμφωνα με τον απεσταλμένο του OPEN, Χρήστο Νικολαΐδη, στο χωριό Βουλιαράτες άγνωστοι ήρθαν στο χωριό και κατέβασαν δύο ελληνικές σημαίες που υπήρχαν στην πλατεία. Ο πρόεδρος του χωριού τοποθέτησε τη σημαία σε ένα κτίριο το πρωί της Παρασκευής.

Το μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα θα τελεστεί στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχει κλίμα έντασης προκειμένου να μην παραστούν αρκετοί Βορειοηπειρώτες στο μνημόσυνο. Και γι’ αυτό σύλλογοι Βορειοηπειρωτών κάνουν κάλεσμα, ο κόσμος να φθάσει στο χωριό για να παραστεί στο μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.