Με καρφιά και ένταση η τελετή παράδοσης – παραλαβής της διοίκησης του ΟΑΣΘ (VIDEO)

|
ΜΑΓΔΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Εν μέσω έντασης έγινε νωρίτερα σήμερα η τελετή παράδοσης και παραλαβής των ηνίων του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), παρουσία του υπουργού Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη.

«Θα περίμενα σήμερα ειλικρινά, σ΄ αυτή τη διαδικασία παράδοσης και παραλαβής, να είχα ένα πρώτο πλάνο, τι εκκρεμότητες υπάρχουν. Νομίζω οι στοιχειώδης διαδικασία παράδοσης παραλαβής είναι αυτή, ότι αυτές είναι οι εκκρεμότητές μας. Το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι δεν είναι πληρωμένοι δεν είναι εκκρεμμότητα για εσάς; Γιατί δεν μας το είπατε;», διερωτήθηκε ο νέος πρόεδρος του Οργανισμού, Στέλιος Παππάς.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την αντίδραση του πρώην προέδρου, Χρήστου Στεφανίδη με τον ίδιο να απαντά: «Είναι δυνατόν να λέγονται τέτοια πράγματα; Εχθές το βράδυ, που με πήρε ο γενικός γραμματέας δεν μου είπε ότι θα γινόταν παράδοση και παραλαβή, σας παρακαλώ πάρα πολύ. Δεν κρύβουμε τίποτα, είναι στη διάθεσή σας, μπορείτε να τα ζητήσετε να τα πάρετε σε δέκα λεπτά».

«Εμείς είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε, επειδή ακριβώς εσείς δεν είστε έτοιμοι να παραδώσετε», είπε ο κ. Παππάς απευθυνόμενος προς τον κ. Στεφανίδη, προσθέτοντας πως μπορεί να φύγει, αφού έχει ήδη παραδώσει.


Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.