Καρέ-καρέ η στιγμή που πελάτισσες ”ξαφρίζουν” κομμωτήριο στον Λαγκαδά (VIDEO)

19/12/2016 09:05
|
THESTIVAL TEAM

Όσκαρ… πρωτοτυπίας φαίνεται πως διεκδικούν επάξια δυο γυναίκες αλβανικής καταγωγής στον Λαγκαδά, στην προσπάθειά τους να κλέψουν διάφορα αναλώσιμα από κομμωτήριο στο κέντρο του Λαγκαδά.

Οι δύο φίλες και χρόνια πελάτισσες του συγκεκριμένου κομμωτηρίου στον Λαγκαδά πήγαν όπως συνήθιζαν για μια περιποίηση των μαλλιών τους και όλα έδειχναν φυσιολογικά. Όπως, όμως, φάνηκε στο βίντεο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που κατέγραψε καρέ καρέ την κλοπή στο κομμωτήριο, η μία κουρευόταν απασχολώντας την κομμώτρια, ενώ η άλλη επιδιδόταν σε ένα ρεσιτάλ κλεψίματος. Σε ρόλο συνεργού η μία γυναίκα που κουρευόταν έβλεπε από τον καθρέφτη τη φίλη της και της έδινε οδηγίες για το που να… χτυπήσει. Και όλα αυτά φυσικά στη μητρική τους γλώσσα ώστε να μην το αντιλαμβάνεται η κομμώτρια. Η… λεία περιείχε ένα ζελέ και ένα λάδι μαλλιών, αλλά και μία λακ.

Η ιδιοκτήτρια έχει ενημερώσει την Αστυνομία και θέλησε με την δημοσιοποίηση αυτού του βίντεο να κινητοποιήσει τους καταστηματάρχες, προκειμένου να μην τους συμβεί κάτι ανάλογο.

Δείτε το βίντεο του lagadas.net: