ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ: Οι Anonymous “χτύπησαν” το Υπουργείο Δικαιοσύνης!

|
THESTIVAL TEAM

Νέο ισχυρό χτύπημα κατάφεραν πριν από λίγα λεπτά οι Anonymous! “Χάκαραν” για δεύτερη φορά το…

site του Υπουργείου Δικαιοσύνης αναρτώντας ένα ιδιαίτερο αυστηρό μήνυμα το οποίο απευθύνεται στην κυβέρνηση και τους 300 του ελληνικού κοινοβουλίου. Ζητούν να αφεθούν ελεύθεροι οι τρεις μαθητές Λυκείου που συνελήφθησαν για το πρώτο χτύπημα της ιστοσελίδας του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Ο συντάκτης του μηνύματος των Anonymous αναφέρει ότι το χτύπημα στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών είναι ένα δείγμα των όσων μπορούν να κάνουν οι αλτρουιστές hackers.

Καλούν τους Βουλευτές να αποσύρουν το επικείμενο αντιλαϊκό νομοσχέδιο γιατί διαφορετικά θα αρχίσουν να διαγράφουν οφειλές πολιτών από τις βάσεις δεδομένων των εφοριών. Στο μήνυμα γίνεται σαφής αναφορά στη βία της εξουσίας που χτυπά αδιάκριτα και τονίζεται ότι το ίντερνετ είναι το πεδίο των Anonymous όπου τα δακρυγόνα δεν πιάνουν. Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας του Υπουργείου Δικαιοσύνης διαβάζουν το μήνυμα των Anonymous και ακούνε ένα ιδιαίτερο μουσικό κομμάτι.

Δείτε το μήνυμα στην ιστοσελίδα του Υπουργείου www.ministryofjustice.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.