Πυρετώδεις προετοιμασίες και εορταστικά εγκαίνια την Τρίτη για το Open Mall της Θεσσαλονίκης! (ΦΩΤΟ)

|
THESTIVAL TEAM

“Χριστουγεννιάτικα” θα είναι τα εγκαίνια του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, καθώς τοThessMallκάνει «πρεμιέρα» την προσεχή Τρίτη, με τις προετοιμασίες να είναι πυρετώδεις.

To υπαίθριο εμπορικό κέντρο θα εγκαινιαστεί με το μεγάλο Open Mall Christmas Street Party, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22/12 στις 17:00 στην οδό Μητροπόλεως και Βογατσικού, (δίπλα στην Ι. Μητρόπολη Θεσσαλονίκης), ενώ παράλληλα θα διεξαχθούν Μουσικές Εκδηλώσεις σε άλλα τρία σημεία του Thess Mall (Αριστοτέλους, Λασσάνη & Λευκός Πύργος).

Όπως τόνισε στο thestival.gr, o Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Παντελής Φιλιππίδης, οι εργασίες οδοσήμανσης έχουν ολοκληρωθεί, ενώ εχθές τοποθετήθηκαν τα κολωνάκια και οι πεζοχάρτες και θα ακολουθήσει αύριο, Παρασκευή, η τοποθέτηση των μεγάλων ηλεκτρονικών μόνιτορ σε τέσσερα σημεία: στην Αριστοτέλους, στην παραλία, απέναντι από τον Λευκό Πύργο και στη Μητροπόλεως.

«Παρόλο που δεν έχει γίνει ακόμη η εκταμίευση των χρημάτων, παίρνουμε το ρίσκο και το Thess Mall θα ξεκινήσει τη λειτουργία του την προσεχή Τρίτη», σημείωσε στο thestival.gr ο κ. Φιλιππίδης. Στο πλαίσιο του Open Mall, περιλαμβάνονται αρκετές παρεμβάσεις στις κεντρικές οδούς Μητροπόλεως, Παύλου Μελά, Λεωφόρου Νίκης και Αριστοτέλους, όπως παγκάκια, σκέπαστρα, ποτίστρες για ζώα, χάρτες, αλλά και σύστημα bonus κάρτας για τους καταναλωτές, που θα συνδέεται με bluetooth. Στο υπαίθριο εμπορικό κέντρο θα συμμετέχουν 445 επιχειρήσεις, ενώ θα υπάρχουν 18 οδοί, 12 πάρκινγκ , 4 στάσεις λεωφορείων και 3 πιάτσες ταξί. Υπενθυμίζεται ότι το κόστος ανέρχεται σε 83.000 ευρώ, ενώ ο Εμπορικός Σύλλογος διατηρεί τη διαχείριση για έναν χρόνο.

Δείτε τις φωτογραφίες του Thestival:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.