ΤΩΡΑ: Χιλιάδες δρομείς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για τον δρόμο Υγείας 5 χλμ. του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου (ΦΩΤΟ&VIDEO)

19/10/2019 18:15
|
THESTIVAL TEAM

Στους δρόμους της Θεσσαλονίκης ξεχύθηκαν  πριν από λίγο, χιλιάδες δρομείς, για το δρόμο υγείας και δυναμικού βαδίσματος 5 χιλιομέτρων, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 8ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου.

Η εκκίνηση δόθηκε από το δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Το σήμα έδωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας. Μαζι του στην αφετηρία  βρέθηκαν ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκη, Στράτος Σιμοπουλος, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νεολαίας και Εθελοντισμού, Πέτρος Λεκάκης, ο αντιδήμαρχος

Οικονομικών, Μιχάλης Κουπκας, ο γενικός γραμματέας του δήμου, Μίμης Φωτόπουλος  και η πρόεδρος του ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ, Χριστίνα Καραμιχου.

Η διαδρομή των 5 χλμ. ακολουθεί τις οδούς: Λεωφ. Βασ. Γεωργίου, Ανδρονίκου, Τσιμισκή, Πολυτεχνείου, Λεωφ. Κουντουριώτου, Λεωφ. Νίκης, όπου οι συμμετέχοντες τερματίζουν μπροστά στον Λευκό Πύργο (όλη η διαδρομή συντρέχει τη διαδρομή του Ημιμαραθωνίου, έχοντας κοινό σημείο τερματισμού τον Λευκό Πύργο).

Δείτε τις φωτογραφίες και τα video του Thestival:

m1.jpg

m2.jpg

m3.jpg

m4.jpg

m5.jpg