Η Μέρα με τα Χρώματα έρχεται για 8η χρονιά στην πολύχρωμη Θεσσαλονίκη!

|
THESTIVAL TEAM

Τα Χρώματα έρχονται ξανά στη Θεσσαλονίκη για 8η χρονιά!

Η Μέρα με τα Χρώματα που εισήγαγε τον ορισμό των experiential festivals στην χώρα, επανέρχεται πιο δυναμική και ακόμα πιο πρωτοποριακή την 1η Σεπτεμβρίου στο γήπεδο Α.Ε.Ν. ΚΡΗΝΗΣ! ΑΒΟVΕ ΤΗΕ ΗΟΟD, LIGHT, PLAYMEN, CULT BATTLES, DJ BAGHDAD, $PICE, DJ CRON, DJ ΝΟΑ, PARANAUE και άλλοι πολλοί θα κάνουν τη Μέρα με τα Χρώματα ακόμη πιο ξεχωριστή! Τη Μέρα παρουσιάζει ο μοναδικός Διονύσης Ατζαράκης, μαζί με την Έλενα Κρεμλίδου!

Τα Χρώματα δεν είναι ένα απλό φεστιβάλ, είναι η χώρα των πολύχρωμων ονείρων. Είναι ένα μέρος που όλα μπορούν να συμβούν, μια στιγμή στο χρόνο που όλοι γίνονται ένα κάτω από τα πολύχρωμα σύννεφα. 8 χρόνια μετά, μία ιδέα που φάνταζε τρελή στην Ελλάδα του 2012, σήμερα έχει μετουσιωθεί σε μία ανοιχτή πλατφόρμα δημιουργίας εμπειριών. Στόχος μας είναι η ενεργή συμμετοχή του κοινού. Για εμάς πρωταγωνιστής πάντα είναι ο κόσμος. Είμαστε ένα φεστιβάλ που δίνει χώρο σε νέους καλλιτέχνες, να ξεδιπλώσουν το ταλέντο και την κλίση τους. Επιζητούμε την διάδραση και προκαλούμε πάντα τους επισκέπτες να συνομιλούν, να επικοινωνούν, να φλερτάρουν.

Φέτος, πιο πολλοί και πιο… πολύ: Η Μέρα με τα Χρώματα, επιστρέφει με μεγαλύτερη όρεξη από ποτέ, με περισσότερα κιλά πολύχρωμης σκόνης, με περισσότερο κόσμο, με πιο δυνατή μουσική, με περισσότερους καλλιτέχνες. Ετοιμάζουμε μια ακόμη μέρα που θα μείνει ανεξίτηλη στο μυαλό σας (αλλά όχι στα ρούχα σας)

H ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ 1.9.19

Γήπεδο Α.Ε.Ν. ΚΡΗΝΗΣ

Αυτά που προετοιμάζονται θα έχουν κάτι το εξαιρετικό, κάτι το διαφορετικό, κάτι το παραπάνω… Εσύ θα λείπεις;

✔️Line up
ΑΒΟVΕ ΤΗΕ ΗΟΟD * LIGHT * PLAYMEN * DJ BAGHDAD * DJ CRON * DJ $PICE * DJ FRAU DIM * DJ ΝΟΑ * DJ ALEX KAPPA * CULT BATTLES

✔️Dance Acts
* JAYBOT GARDERIS * ANEL LI’S TWERK DANCE CREW * THESSMOB TEAM

✔️Side Events
BEATBOX BATTLE * PARANAUE

✔️Host:
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΑΤΖΑΡΑΚΗΣ, ΕΛΕΝΑ ΚΡΕΜΛΙΔΟΥ

✔️Διαγωνισμοί, παιχνίδια, ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!

 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Σε όλα τα καταστήματα Public & σε επιλεγμένα καταστήματα Coffee Island

ΟΝLINE: https://tinyurl.com/y6kewwf2