Μήνυση από τους γονείς της 32χρονης που πέθανε από αλλαντίαση στο Μπορντό – Κατά του εστιατορίου και των νοσοκομείων

|
THESTIVAL TEAM

Μήνυση κατέθεσαν στην εισαγγελία του Μπορντό οι γονείς της 32χρονης Ελληνίδας που πέθανε από αλλαντίαση στο Παρίσι, αφού έφαγε χαλασμένες σαρδέλες σε γνωστό εστιατόριο του Μπορντό, όπου είχε πάει διακοπές με τον σύζυγό του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι γονείς της άτυχης Μαρίας θέλουν να εξαντλήσουν οποιαδήποτε δικαστική οδό για να μάθουν τι συνέβη με το παιδί τους.

Πρόκειται για τη δεύτερη μήνυση μετά την ιατροδικαστική έρευνα που διεξάγεται αυτή τη στιγμή από την εισαγγελία του Μπορντό και εκεί κατατέθηκε και η μήνυση της οικογένειας της Ελληνίδας.

Η έρευνα είναι διπλή. Είναι υγειονομική για το εστιατόριο και για το περίφημο δοχείο με τις μολυσμένες σαρδέλες και ακόμα περισσότερο για την υποδοχή που δέχτηκε η Ελληνίδα σε τουλάχιστον δύο νοσοκομεία, το ένα στο Μπορντό και το άλλο στο Παρίσι, από όπου πήρε εξιτήριο χωρίς να διαγνωστεί η αλλαντίαση.

Η 32χρονη πέθανε στο σπίτι της στην περιοχή του Παρισιού και ο σύζυγός της εισήχθη στην εντατική και σήμερα αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.