Λιβύη: Πώς έγινε το δυστύχημα με την ελληνική αποστολή – Όχημα μεγάλου κυβισμού γεμάτο καύσιμα χτύπησε το λεωφορείο

|
THESTIVAL TEAM

Στο «φως» λεπτομέρειες για το πώς συνέβη το τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο ενεπλάκησαν μέλη της ελληνικής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λιβύη. Τα στοιχεία σοκάρουν, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Με την υπόθεση ασχολήθηκε και η ΕΥΠ ώστε να διαλευκανθεί πώς ακριβώς έγινε το δυστύχημα, όπως μετέδωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega.

Πώς έγινε το τροχαίο

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, μπροστά και πίσω από το όχημα που τους μετέφερε ήταν δύο τζιπ από τη Λιβύη για να τα συνοδεύουν. Ένα αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού έρχεται από την αντίθετη κατεύθυνση και ενώ περνάει το πρώτο τζιπ, το όχημα έστριψε και χτύπησε από την αριστερή πλευρά το λεωφορείο.

Το όχημα μεγάλου κυβισμού περιείχε μεγάλη ποσότητα καυσίμων και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, εξερράγη το μεγάλο ρεζερβουάρ και σε συνδυασμό με την κακή κατάσταση του οδοστρώματος και τα μεγάλα προβλήματα οδικής ασφάλεια που υπάρχουν στη Λιβύη οδήγησαν στο δυστύχημα.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.