Η τραγωδία που συγκλόνισε την Αγγλία: Πώς κρεμάστηκε από δέντρο ένα κορίτσι 4 ετών

|
THESTIVAL TEAM

H 4χρονη Freya Thorpe είχε αποκτήσει μόλις δίδυμα αδερφάκια και η οικογένεια ήταν πανευτυχής.

Μερικές μέρες όμως μετά τον ερχομό των διδύμων τον Σεπτέμβριο του 2019, σκαρφάλωσε σε ένα δέντρο έξω από το σπίτι της στο Όξφορντσαϊρ φορώντας το κράνος για το ποδήλατό της.

Η μικρή έχασε την ισορροπία της και έπεσε, μόνο που το λουράκι του κράνους μπλέχτηκε στα κλαδιά. Το κορίτσι έμεινε κρεμασμένο μέχρι να καταφτάσουν οι πρώτες βοήθειες, που παρά τις προσπάθειές τους δεν κατάφεραν να τη σώσουν.

“Είμαι ένα ράκος, μπλεγμένη σε μια καταιγίδα πένθους», είπε πρόσφατα η μαμά της Elise στην εφημερίδα The Sun, «ζούμε κάθε μέρα και κάθε νύχτα σαν κόλαση, ένα βασανιστήριο, ένα σοκ και ένα πένθος που δεν μπορεί να καταλάβει κανείς”.

Η μητέρα περιέγραψε πώς έγινε το τραγικό περιστατικό που είχε σοκάρει την αγγλική κοινωνία. Ο πατέρας είχε βγει εκείνο το απόγευμα για να αγοράσει γάλα για τα νεογέννητα.

Η μικρή είχε προσκληθεί σε ένα σπίτι φίλης της για να παίξουν μαζί, ένα σπίτι που ήταν «10 δευτερόλεπτα μακριά», όπως λέει η μαμά.

Στον εξωτερικό χώρο υπήρχαν πάντα γονείς «που άφηναν με σιγουριά τα παιδιά τους να παίζουν έξω». Μόνο που τη μοιραία μέρα η μικρή απομακρύνθηκε χωρίς να το ξέρει η μαμά της.

«Λίγο μετά είδα ένα ασθενοφόρο στο τέλος του δρόμου. Πανικοβλήθηκα, χωρίς να ξέρω γιατί ένιωσα πανικό. Πήρα τον άντρα μου να του πω ότι θα βγω να πάω να τη μαζέψω. Μου είπε ‘‘όχι, σε 5 λεπτά είμαι πίσω, μείνε με τα μωρά’’», είπε η Elise.

Όταν είδε τον άντρα της με έναν πυροσβέστη, κατάλαβε πως κάτι κακό είχε συμβεί στο παιδί της…

Πηγή: newsbeast.gr