Επιβάτης αεροπλάνου φρικάρει σε πτήση της Frontier – “Είναι δαιμονισμένη! Χρειάζεται βοήθεια” (video)

|
THESTIVAL TEAM

Μία επιβάτης σε πτήση της Frontier Airlines άρχισε να ουρλιάζει, ενώ την ίδια ώρα συνταξιδιώτης της γυναίκας φωνάζει πως είναι «δαιμονισμένη».

Το βίντεο, που δημοσιεύτηκε στο Reddit, ξεκινά με μια γυναίκα η οποία φαίνεται να ουρλιάζει από την αγωνία, ενώ το προσωπικό και άλλοι επιβάτες προσπαθούν να την ηρεμήσουν.

«Σταματήστε να τραβάτε το χέρι μου», φωνάζει η γυναίκα σε μέλος του πληρώματος.

Το βίντεο διάρκειας 4 λεπτών, δείχνει τη γυναίκα να βρίζει ένα μέλος του πληρώματος και στη συνέχεια να σκαρφαλώνει πάνω από σειρές καθισμάτων.

«Σταμάτα να με εμποδίζεις», φωνάζει η γυναίκα σε όποιον προσπαθεί να την εμποδίσει.

Κατά τη διάρκεια της τρέλας, αεροσυνοδός προέτρεψε τους επιβάτες να κάτσουν τις θέσεις τους.

Στη συνέχεια, τα πλάνα μεταφέρονται γρήγορα σε μια γυναίκα που φοράει ένα σκούφο η οποία ισχυρίζεται ότι: «Ανάμεσά μας υπάρχει ένας πραγματικός διάβολος που θέλει να σκοτώσει όλους εσάς, συμπεριλαμβανομένων των μελών της οικογένειάς σας. Είναι δαιμονισμένη. Χρειάζεται βοήθεια».

Στη συνέχεια, η γυναίκα με το σκουφί αρχίζει να μιλάει για τον Ιησού λέγοντας: «Αν δεν έχετε σχέση με τον Ιησού Χριστό, σας προτείνω να βρείτε μια». Η ίδια τραγουδάει ήρεμα έναν ύμνο, ενώ το προσωπικό εξακολουθεί να παλεύει να θέσει υπό έλεγχο τη γυναίκα.

Μια τρίτη γυναίκα με ακουστικά προσπαθεί να παρηγορήσει την αλλοπρόσαλλη γυναίκα με μια μεγάλη αγκαλιά, καθώς η γυναίκα με το σκουφί συνεχίζει να τραγουδάει.

Τέλος, το βίντεο ολοκληρώνεται με έναν αστυνομικό που προφανώς οδηγεί την γυναίκα που ούρλιαζε εκτός αεροπλάνου.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.