Απίστευτο: Πήγαν τον νεκρό στην εκκλησία καθισμένο σε καρέκλα (video)

05/12/2020 00:13
|
THESTIVAL TEAM

Καθισμένος σε καρέκλα και όχι σε φέρετρο, μεταφέρθηκε ένας 29χρονος νεκρός από πυροβολισμό, στην κηδεία του στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο, αλλά δεν έγινε δεκτός από την εκκλησία.

Ο 29χρονος Τσε Λιούις πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε μαζί με τον πατέρα του Άντλεϊ Λιούις στο σπίτι τους πριν από μερικές ημέρες. Κι ενώ η είδηση του θανάτου του, έγινε πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες της πατρίδας του, η κηδεία του έγινε viral. Ο λόγος; Μεταφέρθηκε στην εκκλησία καθισμένος σε καρέκλα και όχι σε φέρετρο.

Ντυμένος με ροζ σακάκι και λευκό παντελόνι, ο 29χρονος τράβηξε τα βλέμματα όταν μεταφερόταν καθιστός στην καρότσα από ένα φορτηγάκι, την ώρα που η σουρεαλιστική σκηνή περνούσε από τους δρόμους της πόλης προς την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Ευαγγελιστή στην κοντινή πόλη Ντιέγκο Μαρτίν.

Αλλά όταν έφτασε, τα μέλη του προσωπικού της εκκλησίας του αρνήθηκαν την είσοδο στην δική του κηδεία, αφήνοντάς τον νεκρό απέξω, καθισμένο στην καρέκλα, με ορισμένους μάλιστα, να μην αντιλαμβάνονται ότι ήταν νεκρός και να τον επικρίνουν επειδή δεν φορούσε μάσκα. Η κηδεία μεταδόθηκε τελικά διαδικτυακά.

Ο ιδιοκτήτης του γραφείου κηδειών «Dennie’s», του οποίου το σύνθημα είναι «Κάθε ζωή είναι μοναδική, επομένως κάθε κηδεία πρέπει να είναι μοναδική» – περιέγραψε πώς ο 29χρονος κατέληξε στην καρέκλα.

«Η οικογένεια το ζήτησε, αλλά ήταν κάτι που θέλαμε να κάνουμε γιατί το είχαμε δει να συμβαίνει σε άλλες κηδείες στο εξωτερικό» δήλωσε το γραφείο στο Loop News. «Τον είχαμε στην καρέκλα τρεις ημέρες για να τον παρακολουθούμε, προτού τον βγάλουμε έτσι έξω».

Πρόστιμο στο γραφείο κηδειών

Πάντως, ο αστυνομικός Μπρεντ Μπατσον δήλωσε στην Trinidad Express: «Είμαστε απογοητευμένοι με την ριψοκίνδυνη συμπεριφορά του γραφείου κηδειών. Η μεταφορά ατόμων με επικίνδυνο τρόπο αποτελεί αδίκημα με ποινή 100 δολαρίων και η αστυνομία θα συνεχίσει την έρευνα για την συμπεριφορά του γραφείου κηδειών». Τελικά, ο νεκρός μπήκε σε φέρετρο για να θαφτεί μαζί με τον πατέρα του.