Πέλλα: Με τη Μαντώ εγκαινιάζεται σήμερα η 12η Παραμυθούπολη στα Γιαννιτσά

|
THESTIVAL TEAM

Έφθασε η ώρα για τα εγκαίνια της 12ης Παραμυθούπολης, που διοργανώνει ο Δήμος Πέλλας στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών.

Η Παραμυθούπολη συμπληρώνει φέτος 12 χρόνια λειτουργίας και «ανοίγει τις πύλες της» σήμερα, Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023 και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024.

Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 19:30 σήμερα το απόγευμα, στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών.

Μουσικά σχήματα, χορωδίες, πολιτιστικοί, περιβαλλοντικοί και αθλητικοί σύλλογοι, εθελοντικές ομάδες, μαθητές θα συμμετέχουν και φέτος στην κορυφαία διοργάνωση του Δήμου Πέλλας, ενώ πλήθος καλλιτεχνικών εκδηλώσεων θα ομορφύνουν και φέτος το μαγευτικό σκηνικό που έχει στηθεί στα Γιαννιτσά.

Την τελετή των εγκαινίων στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου θα πλαισιώσουν οι: Φιλαρμονική Δήμου Πέλλας, Αθλοκίνηση & Studio Γυμναστικής Βαρσαμά, Πολιτιστικός Σύλλογος Ασβεσταριωτών «Γκόνος Γιώτας» Αι Βασίλης -Ξωτικά …και πολλές πολλές εκπλήξεις!!!

Η συνέχεια θα είναι «εκρηκτική» με ένα ξεχωριστό live party με την Μαντώ και τους Swing Tales, στον πεζόδρομο, στις 20:30.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.