Μάντζιος: Δίκιο αποτέλεσμα, ο Άρης θα γίνει ακόμα καλύτερος στο επόμενο διάστημα

|
THESTIVAL TEAM

Ικανοποιημένος από την εικόνα του Άρη ήταν ο Άκης Μάντζιος που χαρακτήρισε δίκιο το αποτέλεσμα και μίλησε για τη βελτίωση της ομάδας του, στεκόμενος παράλληλα και στα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει πριν την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Στο αρχικό του σχόλιο, είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι τακτικής και από τις δύο ομάδες. Χωρίς κλασσικές φάσεις. Το αποτέλεσμα είναι δίκιο βάση της εικόνας. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Είναι ένα τοπικό ντέρμπι που σημαίνει πολλά για εμάς. Εμείς θα γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι και ο Άρης θα γίνει μία πολύ καλή ομάδα στο επόμενο χρονικό διάστημα».

Για την βελτίωση της άμυνας: «Οι στόχοι του Άρη είναι να είναι ψηλά. Θα πρέπει να βελτιώσουμε πολλά κομμάτια στο παιχνίδι μας και σε κάθε αγώνα θα είμαστε και καλύτεροι. Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα που προέκυψαν χθες το απόγευμα και σήμερα το πρωί με τους Νταρίντα και Τζούρασεκ να μένουν εκτός. Ο Ρουπ έκανε ένεση για να παίξει, έτσι είχαμε προβλήματα στον άξονα. Έγινε διαχείριση και όλα τα παιδιά ανταποκρίθηκαν καλά».

Για το τι σημαίνει ο πόντος αυτός για τον Άρη: «Είναι σημαντικός βαθμός για την ψυχολογία μας. Θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε, πήραμε έναν πόντο. Μας χρειάζεται κάθε πόντος για την συνέχεια».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.