Καρυπίδης: Καταγγελία στο τμήμα δίωξης εκβιαστών

|
THESTIVAL TEAM

Αποφασισμένος να «καθαρίσει» όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την υπόθεση των απειλών κατά της ζωής του, είναι ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Το βράδυ της Παρασκευής (19/2) ο Θόδωρος Καρυπίδης προχώρησε σε καταγγελία-σοκ, αποκαλύπτοντας ότι δέχεται απειλές που αφορούν ακόμη και τη ζωή του.

Μάλιστα μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης έδωσε στη δημοσιότητα μήνυμα που έλαβε στο κινητό, σύμφωνα με το οποίο άγνωστος τον προειδοποιούσε ότι «… θα φας σφαίρες».

Η υπόθεση έχει ήδη λάβει τον δρόμο της δικαιοσύνης, καθώς ο κ. Καρυπίδης έχει ήδη προσφύγει στο τμήμα εκβιαστών, όπου και κατέθεσε κάθε λεπτομέρεια που γνωρίζει επί του θέματος.

Να αναφέρουμε ότι τα πρώτα απειλητικά μηνύματα προς τον ισχυρό άνδρα των «κίτρινων» άρχισαν πριν το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΛ, που πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιανουαρίου στο Κλεάνθης Βικελίδης. Τότε είχαν προειδοποιητικό χαρακτήρα ακόμη.

Στον Άρη θεωρούν ότι στόχος όσων καταφεύγουν σε τέτοιες απειλές να πληγεί ο Άρης ο οποίος παρά τον μαζικό «πόλεμο» που δέχεται, εξακολουθεί να βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Μάλιστα οι «κίτρινοι» είναι προετοιμασμένοι και για άλλες παρόμοιες επιθέσεις στο προσεχές μέλλον τις οποίες και περιμένουν.

Πάντως όπως τόνισε και στη δήλωσή του ο Καρυπίδης δεν έχει καμία διάθεση να κάνει πίσω. Αντιθέτως δηλώνει πεισμωμένος και αποφασισμένος να συνεχίσει σε ακόμη πιο δυναμικούς τόνους. Τόσο επιχειρηματικά, όσο και ως μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης.

Πηγή: sportime.gr