ΓΣ Ηρακλής: Δεν υπάρχει συμφωνία με κανέναν σύλλογο για το θέμα του ποδοσφαίρου

|
THESTIVAL TEAM

Ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει τα σενάρια που τον θέλουν να έχει έρθει σε συμφωνία με άλλον αθλητικό σύλλογο όσον αφορά για το θέμα του ποδοσφαίρου, εξέδωσε ο ΓΣ Ηρακλής.

Στη σχετική ανακοίνωση τονίζει ακόμα πως κανένα άλλο σωματείο δεν μπορεί να χρησιμοποιεί το όνομα του Ηρακλή χωρίς την έγκριση του ΔΣ του Ερασιτέχνη.

“Όταν θα υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη για το μέλλον του ποδοσφαίρου στον σύλλογο μας ,ο φίλαθλος κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ θα ενημερωθεί με σχετική ανακοίνωση από το ΔΣ του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και μέσω της γενικής συνέλευσης”, αναφέρει.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

“Ο ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο του συλλόγου, ότι σχετικά με το θέμα του ποδοσφαίρου, δεν έχει έρθει σε συμφωνία με κανένα άλλο αθλητικό σύλλογο.

Ως εκ τούτου οποιοδήποτε κάλεσμα του φίλαθλου κόσμου του ΗΡΑΚΛΗ από οποιοδήποτε άλλο σωματείο,για οικονομική ενίσχυση καθώς και η χρησιμοποίηση του ονόματος και της ιστορίας του ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ χωρίς την έγκριση του ΔΣ του Γυμναστικού Συλλόγου ΗΡΑΚΛΗΣ είναι τουλάχιστον εκτός διαδικασιών του συλλόγου.

Όταν θα υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη για το μέλλον του ποδοσφαίρου στον σύλλογο μας ,ο φίλαθλος κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ θα ενημερωθεί με σχετική ανακοίνωση από το ΔΣ του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και μέσω της γενικής συνέλευσης.

Με τιμή

Το 15ΜΕΛΕΣ ΔΣ του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΟΜΙΛΟΣ 1899
ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10
ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10 ΒΑΛΜΑΔΑΣ
ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10 ΤΡΙΛΟΦΟΥ
ΣΦΗ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ
ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΗΡΑΚΛΗ
IRAKLIS ATHENS”