Γκαρσία: Σημαντικό να μη δεχόμαστε γκολ- Ο Τζόλης δεν έχει κάτι σοβαρό, καλό ντεμπούτο ο Μπάμπα

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του μετά τη νίκη με 4-0 επί της Λαμίας, σχολιάζοντας το ντεμπούτο του Μπάμπα και τον τραυματισμό του Τζόλη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάμπλο Γκαρσία στην κάμερα της NOVA μετά τη λήξη της αναμέτρησης:

«Όπως έχουμε πει, αυτό που κοιτάω εγώ είναι η γενικότερη λειτουργίατης ομάδας και των παικτών. Το βλέπω και στις προπονήσεις. Πως δουλεύουν οι ποδοσφαιριστές και τα νέα παιδιά, πόσο βελτιώνονται. Δείξαμε αρκετά θετικά στοιχεία και συνεχίζουμε σε αυτό το δρόμο».

Για το μηδέν στην άμυνα και την εμφάνιση του Μπάμπα Ραχμάν:

«Για εμάς είναι σημαντικό να μην δεχόμαστε γκολ, δεν είχαμε ξαχάσει ότι πριν λίγες μέρες δεχτήκαμε γκολ από αυτή την ομάδα. Το δουλέψαμε αυτό το κομμάτι. Ο Μπάμπα ήρθε πρόσφατα,είχε εκπονηθεί ένα πρόγραμμα για την βελτίωση της φυσικής του κατάστασης γιατί ήταν καιρό χωρίς αγώνες. Έκανε καλό ντεμπούτο και θα πρέπει να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά».

Για τον τραυματισμό του Τζόλη και αν γνωρίζει τι έχει ο νεαρός επιθετικός:

«Όχι, απλώς απ’ ό,τι κατάλβα έκανε μια φλεγμονή στον αστράγαλο και θα κάνει τις εξετάσεις, δεν έχουμε εικόνα για το τι ακριβώς συμβαίνει. Δεν θεωρώ ότι θα είναι κάτι σοβαρό και σε λίγες μέρες πιστεύω θα είναι διαθέσιμος»