Έρευνα από τον Άρειο Πάγο για τον Αθλητικό Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης μετά το σχόλιο για τους ΠΑΟΚτσήδες

03/12/2019 09:40
|
THESTIVAL TEAM

Έρευνα ξεκίνησε από τον Άρειο Πάγο για τον αθλητικό εισαγγελέα Θεσσαλονίκη Γιώργο Νούλη, σχετικά με την ανάρτηση του στην οποία είχε αποκαλέσει «υπανθρώπους» τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας έδωσε εντολή να διενεργηθεί πειθαρχική προκαταρκτική για τον αθλητικό εισαγγελέα Θεσσαλονίκης Γιώργο Νούλη, ο οποίος σε ανάρτησή του στο facebook αποκάλεσε «υπανθρώπους» τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Ο κ. Πλιώτας ενημερώθηκε σχετικά από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπο Βουρλιώτη που είναι ο επικεφαλής της Δικαιοσύνης στα αθλητικά ζητήματα.

Την ανάρτηση του κ. Νούλη στο facebook αποκάλυψε η «Δίκη στο ΟΡΕΝ» και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, με κορυφαία την επιστολή διαμαρτυρίας του ΠΑΟΚ που κοινοποιήθηκε και στον Αρειο Πάγο.

Ο κ. Νούλης ελέγχεται πειθαρχικά για «αναξιοπρεπή συμπεριφορά εκτός υπηρεσίας». Πλέον δεν φέρει τον τίτλο του αθλητικού εισαγγελέα Θεσσαλονίκης. Ο Άρειος Πάγος ερευνά και άλλους δικαστικούς λειτουργούς που επιδεικνύουν τέτοιες συμπεριφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.