Τα εισιτήρια για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Happy Casa Brindisi

11/11/2019 18:40
|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Στην διάθεση του κόσμου είναι τα εισιτήρια του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Happy Casa Brindisi για την 5η αγωνιστική του Basketball Champions League με την «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ να ανακοινώνει τις τιμές και τον τρόπο παραλαβής.

PAOK TV ΣΥΝΔΡΟΜΗ 2019-20 με 6,99€/μήνα!

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Την Τρίτη 12 Νοεμβρίου, στις 19:00, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Happy Casa Brindisi για την 5η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Basketball Champions League. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 10 ευρώ.

Ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας…

10list.png

Τα παιδιά ηλικίας ως 12 ετών έχουν ελεύθερη είσοδο στο γήπεδο χωρίς να καταλαμβάνουν θέση, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και παιδικό εισιτήριο στα 5€ για τα παιδιά έως 14 ετών. (Ισχύει και για τα διαζώματα 108-111).

Τα εισιτήρια διατίθενται από τα εξής σημεία…

-PAOK Sports Arena

Δευτέρα (11/11): 10:00-18:00
Τρίτη (12/11): 10:00-μέχρι την έναρξη του αγώνα
-Online μέσω του δικτύου της Ticketmaster από σήμερα μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.

Για να αγοράσετε εισιτήριο μέσω internet πατήστε εδω

-Δίκτυο καταστημάτων PUBLIC

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η επίδειξη του ΑΜΚΑ