“Επίθεση” Καρυπίδη σε Περέιρα και Γραμμένο για τον ορισμό Σιδηρόπουλου στην Τούμπα

19/09/2019 14:15
|
THESTIVAL TEAM

Συνέχεια στο θέμα που έχει ξεσπάσει από πλευράς Αρη με αφορμή τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου στην Τούμπα, έδωσε ο Θόδωρος Καρυπίδης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης, ήταν παρών στη σημερινή συνάντηση που έγινε στο Υφυπουργείο αθλητισμού με θέμα το VAR και τη σωστή χρήση του.

Εκεί βρίσκονταν εκτός των άλλων και ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα, αλλά και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, με τους οποίους ο ισχυρός άνδρας της Κιτρινόμαυρης ΠΑΕ τα είπε σε έντονο ύφος, όπως αναφέρει το sdna.gr. «Για ποιον λόγο δεν ορίστηκε ξένος ρέφερι;», ήταν μερικές από τις ατάκες του, προν τον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή, για να προσθέσει: «Οτιδήποτε συμβεί η ευθύνη θα είναι δική σου, αφού είναι λάθος ο ορισμός του συγκεκριμένου διαιτητή».

Στη συνέχεια, ο Θόδωρος Καρυπίδης, «επιτέθηκε» και στον Βαγγέλη Γραμμένο: «Με ποια κριτήρια η ΚΕΔ όρισε Ελληνα διαιτητή και ειδικά σε ένα τέτοιο ντέρμπι; Πως γίνεται όλη η Θεσσαλονίκη να ήξερε από τη Δευτέρα πως θα οριστεί ο Σιδηρόπουλος;», ήταν ορισμένα από τα λόγια του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι άνθρωποι του Αρη, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, υποστήριξε πως δεν έχει καμία αρμοδιότητα σε θέματα διαιτησίας. Εκεί ο Καρυπίδης, συνέχισε λέγοντας: «Και ποιος είναι ο ρόλος της ΕΠΟ; Πως θα φύγει η καχυποψία που υπάρχει; Και με ποια κριτήρια η ΚΕΔ όρισε τον Σιδηρόπουλο, όταν εσύ ο ίδιος με διαβεβαίωσες πέρσι πως σφυρίξει ξένος διαιτητής στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και φέτος;».

Στο ίδιο μήκος κύματος με τα λεγόμενα του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Άρης, ήταν και τα λόγια του Κώστα Καραπαπά σύμφωνα με το sdna.gr, που καθόταν ακριβώς δίπλα του.