Ο Ηρακλής θα παίξει στην Γ΄ κατηγορία της ΕΠΣΜ με τον ΑΦΜ του τμήματος βόλεϊ

18/09/2019 13:40
|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Ο Ηρακλής δεν θα παραμείνει ανενεργός αγωνιστικά αυτή τη σεζόν (2019-20) καθώς αποφασίστηκε να συμμετάσχει στην Γ΄ ερασιτεχνική κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας.

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Γηραιού θα λειτουργήσει με τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου του τμήματος βόλεϊ του συλλόγου («Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015») που είναι “καθαρός”. Έτσι θα ονομάζεται Ηρακλής 2015!

Εννοείται πως θα φοράει τα κυανόλευκα χρώματα στις φανέλες, και φυσικά δεν θα αλλάξει το έμβλημα και το όνομα του συλλόγου, καθώς πρόκειται για ομάδα που προκύπτει από τον οργανισμό του Ηρακλή.

Μάλιστα, ξεκινώντας ουσιαστικά από το μηδέν, θα μπει στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ κατηγορίας της ΕΠΣΜ (αναβλήθηκε και το πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει ακόμη) την ερχόμενη Τρίτη, για να αρχίσει την περιπέτειά του από τη χαμηλότερη βαθμίδα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε με πρωτοβουλία ορισμένων φίλων του Ηρακλή και Ηρακλειδέων παραγόντων και κυρίως του προέδρου του “κυανόλευκου” βόλεϊ, Μάκη Καλαϊτζίδη.

Το έμψυχο δυναμικό που θα απαρτίζει την ομάδα θα αποτελείται από τα παιδιά της Κ19 και της Κ17 του Ηρακλή.

Βεβαίως, δεν πρόκειται για μόνιμη λύση στο ποδοσφαιρικό τμήμα, καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου θα συνεχίσουν την αναζήτηση αξιόπιστου επενδυτή, ο οποίος θα αναλάβει project συμμετοχής της ομάδας στα υψηλά κλιμάκια του ελληνικού ποδοσφαίρου από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.