Φλεβαράκης: Η ομάδα θα παίζει σε γρήγορο ρυθμό, πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα

14/09/2019 19:39
|
THESTIVAL TEAM

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Φλεβαράκης, μίλησε μετά από την φιλική νίκη της ομάδας του επί του Πανιωνίου, τονίζοντας ότι κρατάει από το παιχνίδι τη διάθεση των παικτών και το γρήγορο τέμπο, ωστόσο πρέπει να βελτιωθούν στην άμυνα.

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Τι κρατάει από το παιχνίδι: «Με χαρά και με τιμή συμμετέχουμε για ακόμα μια φορά στα Μαυροσκούφεια. Όσον αφορά το παιχνίδι, όταν οι ομάδες είναι καινούριες θέλουν να δείξουν, το θέμα είναι ότι πολλές φορές θες να δείξεις με το λάθος τρόπο… Αυτό που κρατάω είναι το πάθος των παιδιών, λείπουν οι λεπτομέρειες και ο κοινός τρόπος σκέψης, αλλά πρέπει να κοντρολάρουμε το πάθος μας ώστε να μην γίνονται κάποια αμυντικά λάθη ή αχρείαστα φάουλ στον αντίπαλο. Από εκεί και πέρα αναγκαστήκαμε να κάνουμε πράγματα που δεν έχουμε κάνει, αλλά τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια ώστε να το καλύψει.Τα χαρακτηριστικά της ομάδας είναι το γρήγορο τέμπο, αλλά η διάθεση που έδειξαν στο παιχνίδι θα πρέπει να μας βοηθήσει και στη συνέχεια».

Για την άμεση μείωση του σκορ από τον Πανιώνιο στο +17 του ΠΑΟΚ: «Όταν δίνεις εύκολα βολές είναι λογικό να γίνουν αυτά, η διαχείριση μιας διαφοράς είναι το μικρότερο πρόβλημα που έχουμε να σκεφτούμε δεν νομίζω ότι τέτοιες διαφορές είναι αντιπροσωπευτικές, σίγουρα πρέπει να δουλέψουμε στην διαχείριση της διαφοράς και να βάλουμε τα παιχνίδια στη σειρά, ώστε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο».

Για τον Μαργαρίτη: «Ο Βαγγέλης την Δευτέρα θα μπει κανονικά στην προπόνηση».

Αν δούμε ανάλογες εμφανίσεις από τον ΠΑΟΚ στη συνέχεια: «Αυτή η ομάδα λόγω φύσης και χημείας θα πηγαίνει σε γρήγορο ρυθμό. Αυτό μπορούμε να υποστηρίξουμε παρά το σετ παιχνίδι, το οποίο φυσικά θα δουλέψουμε αλλά κυρίως θέλουμε να βελτιώσουμε την άμυνα, και να έχουμε μεγαλύτερη ισορροπία στο τρέξιμο και μέσα στην ρακέτα».

Αν θα παίξει ο ΠΑΟΚ σκληρά: «Είναι παιδιά που όταν χρειαστεί να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να παίξουν με μεγαλύτερο πάθος, θα το κάνουν, χρειάζεται πολύ να παίξουμε με το σώμα, και όταν το ζητάει το παιχνίδι θα το κάνουμε».