Νέα αρνητική απάντηση Βόλου σε Ηρακλή για το ΑΦΜ: “Η ΠΑΕ Βόλος παραμένει στον Βόλο”

03/07/2019 17:30
|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Η τρίτη και τελευταία συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία επιχειρηματιών από πλευράς Ηρακλή με τον Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, σχετικά με την εξαγορά του ΑΦΜ της τοπικής ομάδας, δεν είχε θετική έκβαση για τον “Γηραιό”.

Συνεπώς, ολοκληρώθηκε χωρίς αποτέλεσμα για τους “κυανόλευκους” η σχετική υπόθεση που κράτησε για περίπου έναν μήνα με συνεχείς επαφές. Μετά το τέλος της σημερινής συζήτησης, ο Αχιλλέας Μπέος μέσω γραπτής του δήλωσης, ανέφερε:

«Σήμερα, μετά από μεσολάβηση του ελληνοαμερικανού επιχειρηματία και φίλου Τομ Παπαδόπουλου και προγραμματισμένο ραντεβού, δέχθηκα στο γραφείο μου επίσκεψη ομάδας επιχειρηματιών, με επικεφαλής τον κ. Ηλία Θεοδωρίδη, που σέβομαι και εκτιμώ ιδιαίτερα, που μου εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για αγορά των μετοχών της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ και μεταφοράς της στη Θεσσαλονίκη, για λογαριασμό του Ηρακλή.

Για μια ακόμη φορά τους ξεκαθάρισμα πως σε ό,τι αφορά το επενδυτικό ενδιαφέρον για την ΠΑΕ ( αγορά μετοχών κλπ) υπάρχει περιθώριο συζητήσεων, σε ό,τι όμως αφορά την μεταφορά της ομάδας από τον Βόλο δεν υπάρχει έδαφος για περαιτέρω συζητήσεις.

Η ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ τους ξεκαθάρισα παραμένει στην πόλη του Βόλου και θα την εκπροσωπήσει στην SuperLeague1 και τους ευχήθηκα κάθε επιτυχία στην προσπάθειά τους για τη διάσωση του ιστορικού Ηρακλή».