Τσονάκας: Νιώθω ευλογημένος για όσα έζησα κι όσα πήρα από τον ΠΑΟΚ

29/06/2019 20:10
|
THESTIVAL TEAM

O Γιώργος Τσονάκας ήταν από τους πλέον στενούς συνεργάτες του Ράζβαν Λουτσέσκου και μετά την αποχώρηση του Ρουμάνου τεχνικού, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τα όσα έζησε στον ΠΑΟΚ.

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Αφού ευχαρίστησε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ευχήθηκε καλή τύχη και ότι καλύτερο στους «ασπρόμαυρους» για την συνέχεια.

Αναλυτικά το μήνυμα του:

«715 ημέρες μετά. Η κοινή πορεία μου με τον ΠΑΟΚ απόψε τελειώνει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του ΠΑΟΚ, τους παίκτες, την διοίκηση, το ιατρικό επιτελείο, τους ανθρώπους που βρίσκονται καθημερινά πίσω από όλους και όλα και πραγματικά μας αγκάλιασαν κατά την άφιξη μας, και αυτό κάνει το αντίο τόσο δύσκολο.

Καταφέραμε να φτιάξουμε μαζί ένα σύνολο τόσο δυνατό, μια ομάδα που έγραψε ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, παλεύοντας απέναντι σε πολλά μέτωπα με έναν και μοναδικό στόχο, την νίκη. Ποτέ δεν σκύψαμε το κεφάλι και ποτέ δεν συμβιβαστήκαμε σε καμία κατάσταση. Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ άλλωστε.

2 χρόνια παρά κάτι μέρες λοιπόν μετά, 2 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα μετά, έχοντας βάλει το λιθαράκι μας στην μεγάλη ιστορία του ΠΑΟΚ.

Εύχομαι καλή τύχη, καλή δύναμη κι ότι καλύτερο μέσα από την καρδιά μου για το μέλλον του ΠΑΟΚ.

Νιώθω ευλογημένος για όσα έζησα,κι όσα πήρα από τον ΠΑΟΚ. Για μένα πλέον θα είναι ένα μέρος που μπορώ να βρίσκω φίλους, κι όχι απλά συνεργάτες.

Ευχαριστώ για ΟΛΑ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

⚪️⚫️715 ημέρες μετά⚫️⚪️ Η κοινη πορεία μου με τον ΠΑΟΚ απόψε τελειώνει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του ΠΑΟΚ, τους παίκτες, την διοίκηση, το ιατρικό επιτελείο, τους ανθρώπους που βρίσκονται καθημερινά πίσω από όλους και όλα και πραγματικά μας αγκάλιασαν κατά την άφιξη μας, και αυτό κάνει το αντίο τόσο δύσκολο. Καταφέραμε να φτιάξουμε μαζί ένα σύνολο τόσο δυνατό, μια ομάδα που έγραψε ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, παλεύοντας απέναντι σε πολλά μέτωπα με έναν και μοναδικό στόχο, την νίκη. Ποτέ δεν σκύψαμε το κεφάλι και ποτέ δεν συμβιβαστήκαμε σε καμία κατάσταση. Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ άλλωστε. 2 χρόνια παρά κάτι μέρες λοιπόν μετά, 2 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα μετά, έχοντας βάλει το λιθαράκι μας στην μεγάλη ιστορία του ΠΑΟΚ. Εύχομαι καλή τύχη, καλή δύναμη κι ότι καλύτερο μέσα από την καρδιά μου για το μέλλον του ΠΑΟΚ. Νιωθω ευλογημενος για όσα έζησα,κι όσα πηρα από τον ΠΑΟΚ. Για μένα πλεον θα είναι ένα μέρος που μπορώ να βρισκω φίλους, κι όχι απλά συνεργάτες. Ευχαριστώ για ΟΛΑ. @paok_fc ?????? ? #overandout #lastdance #paokfc #paok

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Tsonakas (@g_tsonakas) στις