Κούδας: Συγκινήθηκα όταν φόρεσα ξανά την φανέλα του ΠΑΟΚ

18/09/2018 14:35
|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Για την κλήρωση φέρνει ΠΑΟΚ και Άρη αντιπάλους στο Κύπελλο, τη φωτογράφιση με τον Πέλκα στο πλαίσιο της παρουσίασης της ρετρό φανέλας και τα όσα ένιωσε, μίλησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο “θρύλος” του Δικεφάλου του Βορρά, Γιώργος Κούδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Αθλητικό Metropolis 95,5 fm:

Για την κλήρωση που φέρνει ΠΑΟΚ και Άρη αντιπάλους στο Κύπελλο: «Μας έχουν λείψει τέτοια παιχνίδια. Τόσο ο Άρης όσο και ο Ηρακλής πρέπει να βρίσκονται στην Α’ Εθνική».

Για τη φωτογράφιση με τον Πέλκα στο πλαίσιο της παρουσίασης της ρετρό φανέλας: «Του είπα ότι στην ηλικία του μπορεί να κάνει μια δεύτερη καριέρα. Τρεις ώρες γύρισμα για ένα τέτοιο αποτέλεσμα μόνο οι ηθοποιοί το κάνουν».

Για τα συναισθήματά του: «Μόλις μου έγινε η πρόταση συγκινήθηκα. Στα 17 μου χρόνια φόρεσα τη φανέλα που φοράω στο γύρισμα. Ήταν η πρώτη μου φανέλα με το 7 που μου είχε δώσει ο Λέανδρος. Ήρθαν ξανά στο μυαλό μου οι παιδικές μου μνήμες από εμένα αλλά και όλους εκείνους που μεγαλούργησαν με τον ΠΑΟΚ εκείνα τα δύσκολα χρόνια. Γι’ αυτό χρειάστηκαν τρεις ώρες για το γύρισμα. Δεν ήμουν πάντα σε φόρμα για να αποδώσω. Έβλεπαν τη συγκίνηση που είχα και ο Δημήτρης ειδικά κάποια στιγμή που με κοίταξε λύγισα. Όπως κάναμε το γύρισμα, ο Δημήτρης φορά τη φανέλα και ως έκπληξη εμφανίζομαι εγώ. Είδα και στο πρόσωπο του Δημήτρη τη συγκίνηση. Δεν είμαστε ηθοποιοί για να μπορούμε να βγάζουμε κάθε στιγμή άλλο πρόσωπο. Πιστεύω πως τίμησα τη φανέλα. Έτσι με έμαθαν οι παλιοί παράγοντες και ιδιαίτερα ο  Νικηφόρος Τσαρπανάς. Με αυτόν τον τρόπο τιμάς και όλους αυτούς τους ανθρώπους».