ΠΑΟΚ: Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη με αγωνία για Βιεϊρίνια ενόψει Σπαρτάκ

02/08/2018 11:15
|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Η αποστολή του ΠΑΟΚ επιστρέφει αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη, αφότου προπονήθηκε το πρωί (χαλάρωμα) σε γήπεδο στη Βασιλεία μετά την χθεσινή (1/8) πρόκριση. Πλέον, το ενδιαφέρον των “ασπρόμαυρων” στρέφεται στο πρώτο παιχνίδι με την Σπαρτάκ Μόσχας που θα γίνει την επόμενη Τετάρτη στην Τούμπα.

Αγωνία υπάρχει για την κατάσταση του Αντελίνο Βιεϊρίνια με την συμμετοχή του Πορτογάλου να είναι αμφίβολη για το πρώτο ματς με την ρωσική ομάδα. 

Ο Βιεϊρίνια έχει υποστεί τραυματισμό στον τένοντα των οπισθίων μηριαίων στην έκφυση από τη λεκάνη, σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση των ανθρώπων της ομάδας για τις ενοχλήσεις που είχε νιώσει στο ζέσταμα και τον έθεσαν εκτός αγώνα.

Σήμερα και μόλις η ομάδα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, ο Πορτογάλος θα κάνει μαγνητική ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάστασή του και να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος.

Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ, υπάρχει αισιοδοξία πως ο αρχηγός των “ασπρόμαυρων” έχει αρκετές πιθανότητες να είναι έτοιμος για την επερχόμενη αναμέτρηση της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου με την Σπαρτάκ Μόσχας. Παρόλα αυτά η συμμετοχή του Βιεϊρίνια αναμένεται να κριθεί την τελευταία στιγμή και μετά τη θεραπεία που θα ακολουθήσει.