Η Cosmote TV θέλει την κεντρική διαχείριση της Super League – NOVA: Έχουμε συμφωνήσει με 8 ΠΑΕ

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Δυναμικό μπάσιμο για την κεντρική διαχείριση της Super League Σουρωτή κάνει η Cosmote TV. Το συνδρομητικό κανάλι θέλει να κάνει δικά του τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ελληνικού πρωταθλήματος και στο πλαίσιο αυτό έγινε μια πρώτη συνάντηση το πρωί της Τετάρτης (7/3) με τους ανθρώπους της διοργανώτριας αρχής.

Στη συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, σύμφωνα με το sport24.gr έγινε συζήτηση για την κεντρική διαχείριση και ο OTE έδειξε άμεσο ενδιαφέρον για να πάρει τα δικαιώματα του πρωταθλήματος. Μάλιστα, τα στελέχη του εντυπωσιάστηκαν από την παρουσίαση της Λίγκας και θα γίνουν και άλλες συναντήσεις το προσεχές διάστημα.

Η συζήτηση αφορούσε το μοντέλο της κεντρικής διαχείρισης και όχι μεμονωμένες συμφωνίες με ομάδες και μάλιστα τονίστηκε ότι το ελληνικό πρωτάθλημα αποτελεί το Νο1 τηλεοπτικό προϊόν για την Ελλάδα. Ο ΟΤΕ δείχνει άμεσο ενδιαφέρον και θέλει να κάνει δικό του το προϊόν όπως αναφέρει το sport24.gr, το οποίο μέχρι φέτος ανήκει στη NOVA και η οποία έχει αποφασίσει να πάει σε ξεχωριστές συμφωνίες με κάποιες ομάδες.

NOVA: Έχουμε ήδη συμφωνήσει με 8 ΠΑΕ

Σχολιάζοντας τα ρεπορτάζ που αφορούν την συνάντηση της διοίκησης της Super League με εκπροσώπους της Cosmote TV, στελέχη της NOVA τόνιζαν ότι έχουν ήδη συμφωνήσει με 8 ΠΑΕ, εκ των οποίων 6 ΠΑΕ έχουν ήδη υπογράψει διμερή δεσμευτική σύμβαση με το κανάλι της Κάντζας και ακόμη 2 βρίσκονται στην τελική φάση των υπογραφών!

Μάλιστα, σύμφωνα με τα στελέχη της NOVA, όπως αναφέρει το sdna.gr, την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την πλευρά του συνδρομητικού καναλιού!

Οι ίδιοι, εξάλλου, σχολίαζαν δηκτικά ότι “όσα ακούγονται περί αναβίωσης της Κεντρικής Διαχείρισης της Super League είναι όνειρα θερινής νυκτός” και πρόσθεταν ότι “προκαλεί τουλάχιστον θυμηδία το γεγονός ότι οι διοικούντες τη Super League που παραμένουν αμετανόητα προσηλωμένοι στα προσωπικά τους συμφέροντα, διαρρέουν τώρα τέτοιες ανακρίβειες όταν πριν από λίγες εβδομάδες είχαν απορρίψει την πρόταση της NOVA για 30 εκατ. ευρώ, πιστεύοντας ότι οι ενδιαφερόμενοι θα… σχημάτιζαν ουρές έξω από τα γραφεία τους”.