Αστυνομικός καταγγέλλει ότι δέχεται ερωτικές παρενοχλήσεις από δόκιμη υπαστυνόμο – Πώς περιγράφει τον εφιάλτη που ζει

|
THESTIVAL TEAM

Στην καταγγελία πως ζει έναν εφιάλτη έκανε αστυνομικός, ο οποίος ανέφερεστην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», πως δέχεται ερωτικές παρενοχλήσεις από δόκιμη υπαστυνόμο και κινδυνεύει να αποταχθεί.

«Είναι έκφραση διαστροφής. Σαν σε ταινίες, που τις βλέπουμε, αλλά δεν πίστευα ποτέ ότι θα ζήσω κάτι τέτοιο. Επέλεξα να εμφανιστώ στην τηλεόραση, γιατί δεχόμουν και δέχομαι απειλές για τη ζωή μου», δηλώνει στην κάμερα του Star αστυνομικός, ο οποίος έκανε την καταγγελία για νεαρή δόκιμο υπαστυνόμο.

Είναι γνωστός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, για τις επιτυχίες του στο Σώμα. Την απέρριψε και λίγο έλειψε να αποταχθεί από το Σώμα.

«Υπήρξαν πολλά περιστατικά. Υπήρχε εμμονή. Ακόμη και εν ώρα υπηρεσίας, η συγκεκριμένη προέβη σε άσχημες χειρονομίες και μιλούσε για μένα άσχημα, ααα ήρθε ο @@@. Δεν είναι φυσιολογικό. Ήθελε την επαφή μαζί μου, όχι στην οικία μου, αλλά στην υπηρεσία. Παράνομες βιντεοσκοπήσεις, ηχογραφήσεις… Κι άλλα. Τα κρατούσε η ίδια. Ειπώθηκε από την πλευρά της, ότι την ικανοποιούσε να με βλέπει και να με ακούει. Με προσέγγισε και ερωτικά. Δεν έχει κάνει με ηλικία ή φύλο…», υποστήριξε μεταξύ των άλλων ο αστυνομικός.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.