Καιρικό: Κλειστός λόγω χιονόπτωσης ο δρόμος Χορτιάτη Αγ. Βασιλείου

|
THESTIVAL TEAM

Κλειστός λόγω χιονόπτωσης παραμένει από τις 10.30 το πρωί της Τετάρτης ο επαρχιακός δρόμος Χορτιάτη – Αγίου Βασιλείου, στη Θεσσαλονίκη.

83888639_871675559959340_9170432501892513792_n.jpg

Η Τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία στο σημείο, ενώ ταυτόχρονα εκχιονιστικά μηχανήματα του Δήμου Πανοράματος επιχειρούν για τον αποχιονισμό του οδοστρώματος.

Η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται μέσω της Εγνατίας Οδού.

Έντονη παραμένει η χιονόπτωση και στην ορεινή Χαλκιδική, κυρίως στην Αρναία, τον Ταξιάρχη και στον Πολύγυρο.

«Συνολικά 20 μηχανήματα αποχιονισμού βρίσκονται στο κεντρικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Κεντρικής Μακεδονίας», δήλωσε στο Thestival.gr, ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Κεντρικής Μακεδονίας Μπάμπης Στεργιάδης, «κυρίως έχει όπου η χιονόπτωση είναι εντονότερη, σε Πιερία και Ημαθία», συμπλήρωσε ο κ. Στεργιάδης.

«Σε επιφυλακή βρίσκεται η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας καθώς τα φαινόμενα αναμένετε να ενταθούν από το απόγευμα, ενώ την νύχτα χιονόπτωση προβλέπεται να σημειωθεί στον Περιφερειακό αλλά και στην πόλη της Θεσσαλονίκης» ανέφερε ο κ. Στεργιάδης, ο οποίος υπογράμμισε ότι «οι υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας αναμένουν οποιαδήποτε εντολή από τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα έως και το μεσημέρι της Παρασκευής, διάστημα κατά το οποίο τα φαινόμενα θα είναι πιο ισχυρά».

(Φωτογραφία αρχείο)