Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά στη Μυτιλήνη

16/06/2017 14:15
|
THESTIVAL TEAM

Δύο άνδρες συνελήφθησαν σήμερα το πρωί στη Μυτιλήνη από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, ενώ εντοπίστηκαν και ναρκωτικές ουσίες.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο λιμένα Μυτιλήνης κατά την αποβίβαση ενός 48χρονου από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, εντοπίστηκαν στο Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε, ένα σακ-βουαγιάζ, εντός του οποίου υπήρχαν τέσσερις πλαστικές συσκευασίες, περιέχουσες φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, συνολικού βάρους 3.994,20 kgr.

Στη συνέχεια κατόπιν συντονισμένων ενεργειών, εντοπίστηκε και συνελήφθη 28χρονος αλλοδαπός, ως ο τελικός παραλήπτης των ανωτέρω ουσιών, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, σε συνεργασία με στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, βρέθηκαν δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 40εκ. ένας μεταλλικός τρίφτης, σπόροι κάνναβης και μία πλαστική συσκευασία με υπολείμματα κάνναβης.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες, δύο Ε.Ι.Χ. οχήματα, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 3.235,00 €.