Β. Παπαγεωργόπουλος: Πωλείται το λιμάνι έναντι πινακίου φακής!

25/05/2011 04:59
|
THESTIVAL TEAM

“Πριν τρία χρόνια η HUTCHISON μας έδιδε για ΕΝΟΙΚΙΟ μόνο του ΣΕΜΠΟ (ενός μέρους δηλαδή του λιμανιού) 130 εκ. ευρώ τον χρόνο και για 25 χρόνια, συγχρόνως αναλάμβανε να…

κατασκευάσει η ίδια τον 6o προβλήτα (έργο διπλάσιο από αυτό που δημοπρατήθηκε προ μηνών), να πραγματοποιήσει δηλαδή μια επένδυση ύψους 480 εκ. ευρώ! Ήταν μια κίνηση την οποία ως Δήμαρχος Θεσσαλονίκης στήριξα με όλες μου τις δυνάμεις.

Τότε όμως οι «προοδευτικοί» δεν την ήθελαν αυτή την ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ. Όλοι θυμόμαστε τους βουλευτές  του ΠΑΣΟΚ της πόλης μας να προσπαθούν να ρίξουν  την πόρτα του λιμανιού για να σταματήσουν την ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ! Και το πέτυχαν! Μετά δύο χρόνια οι ίδιοι βουλευτές θα ψηφίσουν για την ΠΩΛΗΣΗ του λιμανιού της πόλης μας βάσει της σημερινής χρηματιστηριακής τιμής του, δηλαδή έναντι πινακίου φακής!

Ας κρατήσουμε στο μυαλό μας την προσφορά της  HUTCHISON που απέρριπταν οι συγκεκριμένοι βουλευτές και τα συγκεκριμένα κόμματα και τα συγκεκριμένα συμφέροντα και ας την συγκρίνουμε με την τιμή πώλησης του λιμανιού μας που θα εμφανιστεί σε λίγες εβδομάδες από την Κυβέρνηση!… ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ…”