Την “τσάκωσαν” τα πεθερικά με τον εραστή στο κρεβάτι – Απίστευτες καταστάσεις στο σπίτι (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν σε αυτό το διαμέρισμα όταν τα… πεθερικά έπιασαν τη νύφη τους με τον εραστή στο κρεβάτι.

Στο βίντεο που τράβηξε με το κινητό της η πεθερά της νύφη φαίνεται να επισκέπτονται μαζί με τον άντρα και την κόρη της το διαμέρισμα που μένει ο γιος και η νύφη της.

Στο βίντεο ακούγεται η νύφη να του λέει όταν ανοίγει την πόρτα: «Γιατί δεν τηλεφωνήσατε πριν έρθετε; Και γιατί θέλετε να μπείτε στο σπίτι τώρα;».

Ωστόσο, τα πεθερικά δεν πτοούνται, εισβάλλουν κυριολεκτικά στο σπίτι και μαζί με την κόρη τους ξεκινούν να ψάχνουν κάθε γωνιά του διαμερίσματος για να εντοπίσουν τον εραστή της νύφης τους.

Τελικά η πεθερά της γυναίκας, ανακάλυψε τον άντρα να κρύβεται κάτω από το κρεβάτι. Ο άντρας… ξεπροβάλλει δειλά δειλά κάτω από το κρεβάτι, με τη μητέρα του απατημένου συζύγου να αρχίζει να τον χτυπάει.

Τότε, εμφανίζεται στο δωμάτιο η νύφη της και την παρακαλεί να μην τον χτυπήσει. «Άφησε τον, άφησέ τον», ακούγεται να φωνάζει η γυναίκα, πριν την πάρουν και εκείνη τα… σκάγια. «Δεν αξίζεις να είσαι γυναίκα του γιου μου. Να φύγεις, να πας μαζί με τον εραστή σου» ακούγεται να απαντάει η πεθερά της.

Το βίντεο κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου, ενώ άγνωστο παραμένει ποια ήταν η αντίδραση του απατημένου συζύγου όταν έμαθε τα καθέκαστα.

Δείτε τα βίντεο:


Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.