Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα στους κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Δύο νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα σήμερα στους κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης και όλης της χώρας.

Οι σινεφίλ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από σήμερα την επιστροφή του Ρίντλεϊ Σκοτ με το «Alien: Covenant», το δεύτερο μέρος της prequel τριλογίας του, που έχει εκατομμύρια φαν σε όλο τον πλανήτη αλλά και μία πολεμική περιπέτεια από τον σκηνοθέτη των «The Εdge Οf Τomorrow» και «Bourne Identity», η οποία κόβει την ανάσα.

To thestival.gr σας παρουσιάζει τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα 18 Μαΐου

Alien: Covenant

alien-1.jpg

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ επιστρέφει με το «Alien: Covenant», το δεύτερο μέρος της prequel τριλογίας που ξεκίνησε με το «Προμηθέας», στο σύμπαν που δημιούργησε ο ίδιος πίσω στο 1977 με το «Alien» – ένα από τα πιο σημαντικά έργα επιστημονικής φαντασίας σε ολόκληρη την ιστορία του κινηματογράφου. Με προορισμό έναν απομακρυσμένο πλανήτη σε ένα μακρινό σημείο του γαλαξία, το πλήρωμα του αποικιακού πλοίου Covenant νομίζει ότι ανακαλύπτει έναν αχαρτογράφητο παράδεισο, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν σκοτεινό, επικίνδυνο κόσμο – ο μόνος κάτοικος του οποίου είναι ο «συνθετικός» Ντέιβιντ (Μάικλ Φασμπέντερ), επιζών της καταδικασμένης αποστολής Προμηθέας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΡΙΝΤΛΕΪ ΣΚΟΤ

Σενάριο: ΤΖΟΝ ΛΟΓΚΑΝ

Ηθοποιοί: ΜΠΙΛΙ ΚΡΑΝΤΑΠ, ΜΑΪΚΛ ΦΑΣΜΠΕΝΤΕΡ, ΚΑΘΡΙΝ ΓΟΥΟΤΕΡΣΤΟΝ, ΚΑΡΜΕΝ ΕΤΖΟΓΚΟ, ΝΤΑΝΙ ΜΑΚΜΠΡΑΪΝΤ, ΝΤΕΜΙΑ ΜΠΙΣΙΡ, ΤΖΟΥΣΙ ΣΜΟΛΕΤ, ΚΑΛΙ ΧΕΡΝΑΝΤΕΖ, ΕΪΜΙ ΣΕΪΜΕΤΖ

Διάρκεια: 122 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

Ο Τοίχος – The Wall

thwall-1.png

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι Άαρον Τέιλορ Τζόνσον και Τζον Σίνα πρωταγωνιστούν ως Αμερικανοί στρατιώτες, παγιδευμένοι πίσω από ένα τοίχο που καταρρέει, προσπαθώντας να κρυφτούν από το στόχαστρο ενός ελεύθερου σκοπευτή. Η δύναμη και το πνεύμα τους δοκιμάζονται όσο παλεύουν να παραμείνουν ζωντανοί και να εντοπίσουν την απειλή.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΝΤΑΓΚ ΛΑΙΜΑΝ

Σενάριο: ΝΤΟΥΕΪΝ ΓΟΥΟΡΕΛ

Ηθοποιοί: ΑΑΡΟΝ ΤΖΟΝΣΟΝ, ΤΖΟΝ ΣΙΝΑ, ΣΠΕΝΣΕΡ ΤΟΜΑΣ

Διάρκεια: 81 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ


Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.