Επιστρέφει στη μικρή οθόνη ο Θ. Αθερίδης

|
THESTIVAL TEAM

«Πίσω στο σπίτι» του στην μικρή οθόνη επιστρέφει ο Θοδωρής Αθερίδης μέσω της ομότιτλης σειράς που ετοιμάζει για το Mega. Ο Θεσσαλονικιός ηθοποιός μίλησε για τη νέα του δουλειά σε…

συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό, πλέκοντας το εγκώμιο της σεναριογράφου Ρένα Ρίγγα τονίζοντας πως: «Η έξοχη Ρένα Ρίγγα καταπιάνεται με ένα αληθινά πολύ δύσκολο θέμα, το μελέτησε και πριν καν αρχίσει την συγγραφή και κατάλαβε πως θα μπορέσει να το αντιμετωπίσει με τον δικό της τρόπο, με μία ελαφράδα η οποία όμως δεν το γελοιοποιεί». Η πλοκή της σειράς έχει να κάνει με μία οικογένεια που ενώνεται μετά από πολλά χρόνια και γι’ αυτό αιτία είναι οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες, δηλαδή η φτώχεια. «Υπάρχει σαφέστατη αναφορά στις νοοτροπία που μας διακατέχει, τον τρόπο που επεξεργαζόμαστε όσα συμβαίνουν αλλά και την δυνατότητα να σκαρφιζόμαστε μεθόδους να επιβιώσουμε. Ένα από τα χάιλαιτ του σίριαλ είναι η παρουσία μιας Γερμανίδας, φίλης του γιού μας, που κάποια στιγμή θα δανείσει την οικογένεια ένα χρηματικό ποσό με την διαφορά όμως πως θα ζητήσει υπέρογκους τόκους. Μήπως σας θυμίζει κάτι;», είπε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Αθερίδης.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.