“Εγώ θα με μπουζούριαζα!”: Το twitter “γλεντάει” με την #απαγόρευσηκυκλοφορίας!

|
THESTIVAL TEAM

Ο περισσότερος κόσμος είναι από σήμερα στο σπίτι του, καθώς από τις 6 το πρωί ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας για άσκοπες μετακινήσεις. 

Πολλοί περνούν αρκετή ώρα μπροστά σε έναν υπολογιστή ή σε ένα κινητό και “σερφάρουν” στο διαδίκτυο. Φυσικά, το πρώτο θέμα συζήτησης είναι η απαγόρευση κυκλοφορίας και πέρα από τις πρακτικές συμβουλές που αναζητούν οι περισσότεροι για το πώς θα κινηθούν στο εξής, δεν είναι λίγοι και αυτοί που δεν χάνουν το χιούμορ τους και προσπαθούν να διασκεδάσουν ακόμη και σε κρίσιμες στιγμές σαν κι αυτή. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, στο twitter, τα πιο δημοφιλή hashtags αφορούν την απαγόρευση κυκλοφορίας. Στα #απαγορευσηκυκλοφοριας #COVIDIOTS και #lockdowngr πολλοί χρήστες… αφιερώνουν ατάκες και φωτογραφίες. Δείτε ορισμένα tweets που αποδεικνύουν ότι διατηρούμε το χιούμορ μας ακόμη και τώρα:

– Οι στιγμές σύντροφοι θα αποτελέσουν αντικείμενο ιστορικής κρίσης. Φροντίστε να είστε από την πλεύρα των ζωντανών για να το δείτε.

– Έκατσα να γράψω τη βεβαίωση μετακίνησης σε χώρο εργασίας πρωινιάτικο, χωρίς να έχω πιει καφέ πρώτα.
Το διαβάζω και, τι να σας πω, εγώ θα με μπουζούριαζα.

twitter 1.png

– Έχετε καταλάβει ότι αυτοί που γκρινιάζουν για την #απαγορευσηκυκλοφοριας είναι οι ίδιοι μπετοστοκοι που με τη συμπεριφορά τους την επέβαλαν, ε;

– Φήμες λένε πως δεν υπάρχει αδέσποτο. Όλα βρήκαν σπιτι Σκύλος

– Όσοι δεν έχετε κόλλες Α4, γράψτε τη δήλωση εξόδου στα κωλόχαρτα που στοκάραρε πριν μια βδομάδα

– Ε ρε ταλαιπωροι αστυνομικοί τι δικαιολογία έχετε να ακούσετε με την #απαγορευσηκυκλοφοριας.

twitter 3.png

– Θυμηθείτε ότι θα δούμε σκηνικά με γιαγιάδες, να στέλνουν μηνύματα του τύπου:
“Αγόρι μου σου είχα πει ότι θα πάω μέχρι το μανάβη να πάρω μπρόκολα, αλλά περνώντας από το φούρνο μου μύρισε ζυμωτό ψωμί. Να πεταχτω να πάρω μία φρατζολα ή δεν προλαβαίνω;” #απαγορευσηκυκλοφοριας

– Τελικά το Αρνί αντί να το φάμε θα το πάμε βόλτα..

– Εμείς στο χωριό, την τουαλέτα την έχουμε έξω, στην άκρη του μπαξέ!
Στέλνουμε “χέσιμο” στο 13033?

twitter 2.png

– Και τώρα, πόσο θα μου λείψει το “μαζεύω παλιά σώματα, παλιές μπανιάρες, ξύλινα είδη, σιδερικά είδη…”

– Pόσο χαίρομαι που ο παππούς στον πρώτο, που μου είχε πει ότι απαγορεύονται τα σκυλιά στα ασανσέρ,δεν μπορεί τώρα να βγει από το σπίτι του, ενώ ο σκύλος μου μπορεί Πρόσωπο με δάκρυα χαράς η δικαίωση του σκύλου!

– Nα ξέρετε εσείς που βλέπετε και κάνετε ελέγχους πως είμαι υπέρ της #απαγορευσηκυκλοφοριας αλλά τα βράδια υπνοβατώ και πάω σε σπίτια φίλων

Twitter 4.png

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.