Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών οι φαντασιώσεις των Ελλήνων αντρών και γυναικών είναι αρκετά…πικάντικες.

Η συγκεκριμένη έρευνα πραγματοποιήθηκε από τους επιστημονικούς συνεργάτες του  Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών Πέτρο Δρέττα και Χρήστο Φλιάτουρα, ουρολόγους,  Στέφανο Χανδακά, γυναικολόγο, Χριστίνα Αντωνοπούλου, καθηγήτρια κοινωνιολογίας, Μαρέα Λαουτάρη Δεληγιάννη, life and relationship coach και Ειρήνη Χειρδάρη, sex editor-dating & coach και σε αυτήν συμμετείχαν 600 άντρες και γυναίκες.

«Οι πιο σίγουρες φυλακές είναι του μυαλού οι εφιάλτες, οι τιμωρίες και οι ενοχές. Τα αληθινά θέλω των ανθρώπων μένουν κρυμμένα στα υπόγεια των σκοτεινών επιθυμιών… Εκεί που φυλακίζουν την αθωότητα των ορμών οι φοβισμένοι και φυλακισμένοι των απαγορεύσεων, πολιτισμένοι πολίτες του πλανήτη», τονίζει ο Δρ Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Διευθυντής Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών.

Κάποιες από τις φαντασιώσεις των Ελλήνων γυναικών:

 1. Μου αρέσει να βιώνω ρομαντικά συναισθήματα κατά τη διάρκεια του σεξ
 1. Φαντασιώνομαι σεξ σε ασυνήθιστο μέρος, εκτός σπιτιού. Γραφείο, δημόσια τουαλέτα, σκοτεινός δρόμος… Επίσης μία ερημική παραλία. Αλλά και μια σουίτα στο Παρίσι ή στο Ντουμπάι δεν με χαλάει…
 1. Έχω φαντασιωθεί ότι συμμετέχω σε ομαδικό σεξ
 1. Έχω φαντασιωθεί ότι αυνανίζω τον παρτενέρ μου
 1.  Έχω φαντασιωθεί ότι κάνω σεξ με φίλο του άνδρα μου
 1. Έχω φαντασιωθεί ότι κυριαρχούμαι σεξουαλικά

Κάποιες από τις φαντασιώσεις των Ελλήνων ανδρών:

 1. Νιώθω καλύτερα όταν δεν είμαι ερωτευμένος κατά τη διάρκεια του σεξ
 1. Έχω φαντασιωθεί ότι κάνω σεξ με δυο γυναίκες
 1. Έχω φαντασιωθεί ότι κάνω σεξ με κάποια που γνωρίζω – η οποία δεν είναι η σύντροφός μου – συνήθως την κολλητή της γυναίκας μου
 1. Έχω φαντασιωθεί ότι κάνω σεξ σε ένα ασυνήθιστο μέρος (π.χ. στο γραφείο ή στην τουαλέτα ενός μπαρ)
 1. Έχω φαντασιωθεί ότι βλέπω δυο γυναίκες την ώρα που ερωτοτροπούν
 1. Η ατμόσφαιρα και η τοποθεσία είναι πολύ σημαντικά στις φαντασιώσεις μου
 1. Έχω φαντασιωθεί να κάνω σεξ σε μια ρομαντική τοποθεσία (π.χ. σε μια ερημική παραλία σε κάποιο Ελληνικό νησί)

«Συμπέρασμα: Οι πιο συχνές  φαντασιώσεις έχουν γίνει μάλλον συνήθεις πρακτικές, άρα ενάρετες. Αν θέλετε, όμως, αμαρτωλές φαντασιώσεις, παραβιάστε τις δέκα εντολές και τις απαγορεύσεις και σκεφτείτε ότι, αν το σεξ ήταν ανήθικο, τότε και η μητέρα φύση που μας το χάρισε, κάτι ηθικό θα’χε στο νου της», επισημαίνει ο Δρ Κωνσταντινίδης.

Πηγή: faysbook.gr