H νούμερο ένα αναζήτηση στο Pornhub είναι ο… Joker

|
THESTIVAL TEAM

Το ότι η ταινία Joker σπάει τα ταμεία και οδεύει για να καταρρίψει μεγάλα ρεκόρ είναι γνωστό. Οι περισσότεροι από εμάς την έχουμε ήδη δει, κάποιοι την έχουν ξαναδεί και όσοι έχουν απομείνει πρόκειται να τη δουν σίγουρα.

Αυτό που μας έκανε όμως πραγματικά τεράστια εντύπωση είναι ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η σελίδα ερωτικού περιεχομένου Pornhub, οι αναζητήσεις που εμπεριέχουν τη λέξη ‘Joker’ έχουν ξεπεράσει τις 741 χιλιάδες και συνεχίζουν ακάθεκτες, ενώ έφτασαν στο αποκορύφωμά τους στις 6 Οκτωβρίου με 291.628 αναζητήσεις μέσα σε ένα μόλις 24ωρο.

Δεν είναι όμως μονάχα το Pornhub, αλλά και άλλες σελίδες με πορνογραφικό περιεχόμενο: o κόσμος αναζητά με μανία να δει μια πορνό εκδοχή της ταινίας, κάτι που έχει ξανασυμβεί πριν μερικά χρόνια, όταν κυκλοφόρησε η ταινία ‘Suicide Squad’ όπου η Harley Quinn αποτελούσε φαντασίωση και παραμένει ακόμη στις δημοφιλείς αναζητήσεις.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.