Η πορνοστάρ που την αποκλήρωσαν οι γονείς της όταν έμαθαν τι δουλειά κάνει

|
THESTIVAL TEAM

Το πέρασμα της στη βιομηχανία του πορνό υπήρξε σύντομο, αφού παρέμεινε σε αυτήν μόνο κάποιους μήνες. Αλλά κατάφερε να αποκτήσει τεράστια δημοσιότητα και να θεωρείται σταρ του πορνό.

Ωστόσο, η Μία Καλίφα από το Λίβανο αποφάσισε να τα βροντήξει όλα και αποχωρήσει από τη βιομηχανία του πορνό, μετά τις απειλές που δέχθηκε από τζιχαντιστές, όταν σε μία ερωτική σκηνή φορούσε τη μουσουλμανική μαντίλα.

Η Μία Καλίφα πρόσφατα είχε εξομολογηθεί πως από το πέρασμά της στο πορνό δεν έβγαλε χρήματα. Τώρα, στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε στο BBC ΗARDtalk αποκάλυψε πως οι γονείς της την αποκλήρωσαν μόλις έμαθαν τι δουλειά κάνει.

«Με αποκλήρωσαν όταν έμαθαν τι κάνω. Ένιωσα εντελώς αποξενωμένη, από όλους και από όλα. Ειδικά όταν παραιτήθηκα, αισθανόμουν εντελώς μόνη. Και τότε κατάλαβα ότι κάποια λάθη δεν συγχωρούνται. Ωστόσο, ο χρόνος τα γιατρεύει όλα και τα πράγματα πάνε καλύτερα τώρα», είπε η πρώην πορνοστάρ.

kasdag4.jpg

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.