Όλοι τσακωνόμαστε. Το παράξενο θα ήταν να μην τσακωνόμασταν. Και συνήθως μετά τον τσακωμό, θέλουμε απομακρυνθούμε από την πηγή της… κακοδαιμονίας μας. Ωστόσο, στον κανόνα υπάρχουν και ορισμένες εξαιρέσεις. Διότι αν το έτερο σας ήμισυ είναι ένα από τα παρακάτω ζώδια, τότε καλό θα ήταν να μην απομακρυνθείτε.

Δείτε ποιά ζώδια… θερμαίνονται από τους τσακωμούς και κάνουν σούπερ σεξ μετά από αυτούς:

Κριός: Δεν διστάζει πουθενα και για τίποτα. Αυτό που είναι θα το πει και θα χτυπήσει και το χέρι στο τραπέζι, ωστόσο τίποτα μαζί του δεν τελειώνει με ένα απλό καυγαδάκι, θα βρει τρόπο να σωματοποιήσει τα πράγματα και μετά από έναν μεγάλο τσακωμό να κάνετε το καλύτερο σεξ έβερ, είσαι τυχερη/ος που τον έχεις γιατί κάνει τους τσακωμούς να αποκτούν νέο νόημα.

Καρκίνος: Συναισθηματικός τύπος για να εκτονωθεί μετά από μια “ταραχή” θέλει κάτι εξίσου δυνατό να για να ισιώσει. Λατρεύει το σεξ και μάλιστα όταν είναι τσαντισμένος ο παρτενέρ του περνάει καλύτερα. Όταν έχει νεύρα κάνει σεξ και το κάνει καλά, μην φοβάσαι να τον τσιγκλίσεις, ο θυμωμένος αυτός τύπος θα σου ανοίξει μια πόρτα που θα οδηγεί απευθείας στην απόλαυση.

Σκορπιός: Τσαντίλας, παρεξηγησιάρης και το σεξ μαζί του μετά από έναν γενναίο τσακωμό είναι σαν rebound και καλάθι στο 90 εκεί που νομίζεις ότι έγινε χαμός, ετοιμάσου για δεύτερο γύρο, γιατί μπορεί να μην ξεχνάει το ότι είναι τσαντισμένος, αλλά ξέρει ότι η ένταση μπορεί να φύγει κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης.

Πηγή: marieclaire.gr