«Ζυγίζω 86 κιλά και η χοληστερίνη μου είναι σε άριστα επίπεδα. Είμαι πιο υγιής από τους περισσότερους ανθρώπους», λέει ο 64χρονος Ντον Γκόρσκε, για να αποδείξει ότι η ανθυγιεινή διατροφή δεν τον έχει επηρεάσει καθόλου.

Γιατί όμως το λέει; Το λέει με αφορμή το ότι από το Μάιο του 1972 τρώει καθημερινά δύο big Mac με διπλό μπιφτέκι ανελλιπώς!..

Αυτό σημαίνει ότι πρόσφατα έφτασε τα 30.000 "τεμάχια" του είδους και μάλιστα αυτό αποδεικνύεται, καθώς έχει διατηρήσει όλες τις αποδείξεις πληρωμής από τότε... Ο Γκόρσκε λέει ότι δεν χορταίνει το αγαπημένο του φαγητό, ποτέ δεν το βαρέθηκε και στόχος του είναι να φτάσει τα 40.000 χάμπουργκερ σερί, αν και αυτό θα του πάρει 14 χρόνια ακόμα. Εκτός κι αν αποφασίσει να αλλάξει ρυθμούς και να καταναλώνει κάτι περισσότερο από δύο ημερησίως...

Ο Γκόρσκε από το Ουινσκόσιν είχε εμφανιστεί στο ντοκιμαντέρ «Super Size Me», το οποίο αναδείκνυε τους κινδύνους από την υπερβολική κατανάλωση τζανκ φουντ, έστω και αν τα μπέργκερ με τα δύο μπιφτέκια, την ειδική σάλσα, το μαρούλι, το τυρί, τις πίκλες και τα κρεμμύδια, είναι γι αυτόν όχι μόνο απόλαυση, αλλά και τρόπος ζωής.

Δείτε το σχετικό βίντεο: