Η αγρότισσα που έγινε viral επειδή είναι φτυστή… ο Τραμπ! (ΦΩΤΟ)

|
THESTIVAL TEAM

Εκπληκτική είναι η ομοιότητα της Ντολόρες Λέις Αντέλο με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Η ίδια ζει με το σύζυγό της σε ένα αγρόκτημα Cabana de Bergantiños εδώ και 40 χρόνια. Παρόλο που δεν έχει υπολογιστή ή τηλέφωνο, η Αντέλο κατάφερε να γίνει viral όταν φωτογραφήθηκε από την φωτογράφο Πάουλα Βάσκεθ.

Η Αντέλο, γράφει το protothema.gr, πόζαρε με ένα φτυάρι στο χέρι για ένα άρθρο σχετικά με το πώς οι αγρότες προσαρμόζονταν στις πρόσφατες καταιγίδες.

«Η Ντολόρες πήγαινε στο αγρόκτημά της για να μαζέψει μερικά λάχανα» δήλωσε η Βάσκεθ στην εφημερίδα «Faro de Vigo». «Έτσι της μίλησα για λίγο, ενώ μια φίλη τραβούσε φωτογραφίες και είχα την ευκαιρία να τραβήξω κι εγώ μία με το κινητό μου».

Η Βάσκεθ έμεινε ικανοποιημένη με τη φωτογραφία που τράβηξε και την ανέβασε στο Instagram, παρόλο που δεν αντιλήφθηκε την ομοιότητά της με τον Αμερικανό πρόεδρο.

Ωστόσο, πολλοί ήταν αυτή που το παρατήρησαν και η φωτογραφία έγινε viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 8.000 likes, σύμφωνα με το Newsweek.

Βλέποντας τη μεγάλη απήχηση που είχε η φωτογραφία της, η Αντέλο μίλησε στην ισπανική εφημερίδα « La Voz de Galicia»: «Η φωτογραφία μου φαίνεται πως ταξίδεψε πολύ μακριά. Νομίζω πως αυτό οφείλεται στο χρώμα των μαλλιών μου».

Πάντως, οι κάτοικοι της περιοχής, βλέποντας τη φήμη που απέκτησε η γειτόνισσά τους, τώρα πλέον την φωνάζουν «ξαδέρφη» του Τραμπ.

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.