Σε ρομαντική διάθεση βρίσκεται η Θεσσαλονίκη ενόψει της αυριανής γιορτής των ερωτευμένων, επιβεβαιώνοντας πλήρως το προσωνύμιο της "πιο ερωτικής πόλης της Ελλάδας".

Οι βιτρίνες σε πολλά καταστήματα στο κέντρο της πόλης έχουν στολιστεί με κόκκινα χρώματα, καφετέριες έχουν τοποθετήσει ανθοδέσμες και κόκκινες καρδιές στα τραπέζια τους, ενώ ερωτευμένοι κάθε ηλικίας αγοράζουν ξεχωριστά δώρα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

thess7.jpg

Τα λούτρινα αρκουδάκια, οι καρδιές, τα μαξιλαράκια και οι κάρτες με τα μηνύματα αγάπης βρίσκονται, όπως πάντα, στην κορυφή των προτιμήσεων των ερωτευμένων.

"Τις τελευταίες μέρες έχει αρκετή κίνηση. Κυρίως θέλουν να πάρουν κάτι διαφορετικό και διαθέτουν αρκετά χρήματα. Τα μικρά παιδιά μαζεύουν λεφτά και διαθέτουν μέχρι 20-30 ευρώ, σε αντίθεση με τους πιο μεγάλους, οι οποίοι μπορεί να δώσουν μέχρι και 50 ευρώ. Τα δωράκια ξεκινούν από 1 ευρώ " δήλωσε στο Thestival.gr ιδιοκτήτρια καταστήματος ειδών μπιζού, Άννα Τσουρλιανού.

thess22.jpg

Ψηλά στην...ερωτική λίστα βρίσκονται, όπως είναι φυσικό, τα λουλούδια. Τα Λουλουδάδικα έχουν βάλει τα γιορτινά τους, τα οποία βρίθουν και φέτος από κόκκινα, ροζ, λευκά τριαντάφυλλα και κάθε είδους όμορφα λουλούδια.

"Έχουμε πολλές παραγγελίες και μέσω ίντερνετ από όλον τον κόσμο. Από Βρετανία, Καναδά, Αυστραλία, Αμερική, Αυστραλία παντού. Όπου υπάρχει Έλληνας στο εξωτερικό και έχει εδώ κορίτσι, έχει στείλει παραγγελία" τόνισε στο Thestival.gr, η ιδιοκτήτρια ανθοπωλείου, Βένια Γεωργαντζή, επισημαίνοντας πως η πλειονότητα αγοράζει τα κόκκινα τριαντάφυλλα.

thess13.jpg

Τέλος, ίδιο σκηνικό επικρατεί και στα ζαχαροπλαστεία. Εκεί, θα βρει κανείς τούρτες σε σχήμα καρδιάς, λαχταριστές σοκολάτες και πολύχρωμα γλυκά αφιερωμένα στην γιορτή των ερωτευμένων.

Δείτε φωτογραφίες του Thestival.gr: