Ο 22χρονος John Bell από το Χιούστον μπήκε σε μαγαζί και απαίτησε με την απειλή βίας από την υπάλληλο να του δώσει ό,τι λεφτά έχει η ταμειακή μηχανή.

Η υπάλληλος αρνήθηκε να δώσει λεφτά και φώναξε στους πελάτες να βγουν έξω από το μαγαζί. Η ίδια μάλιστα, διατηρώντας την ψυχραιμία της κλείδωσε τις πόρτες, εγκλωβίζοντας τον John μέσα στο κατάστημα.

Μάλιστα, η υπάλληλος του μαγαζιού ήταν σε ετοιμότητα αφού ο John τούς είχε ξαναληστέψει μια εβδομάδα πριν κλέβοντας από το ταμείο 2.000 δολάρια.

Ο τρομοκρατημένος ληστής προσπάθησε να απεγκλωβιστεί πυροβολώντας την κλειδαριά, όμως δεν τα κατάφερε. Ύστερα, προσπάθησε να ξεκλειδώσει με ένα προϊόν του μαγαζιού όμως… μάταια! Αφού δεν υπήρχε καμία άλλη έξοδος και η δύναμή του δεν αρκούσε για να σπάσει την πόρτα, ο John βεβαιώθηκε ότι εγκλωβίστηκε!

Τι έκανε μετά ο ληστής; Άρχισε να παρακαλάει τους πάντες στον δρόμο να του ανοίξουν την πόρτα και να τον απεγκλωβίσουν, αφού πριν είχε απειλήσει υπαλλήλους και πελάτες! Λίγη ώρα μετά, η Αστυνομία έφτασε, τον συνέλαβε και ο νεαρός John Bell θα περάσει τα επόμενα πέντε χρόνια στη φυλακή.

Δείτε το βίντεο: